Σασμός: Ο Πετρής στη φυλακή και ο Αστέρης σε απόγνωση

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Πετρής στη φυλακή και ο Αστέρης σε απόγνωση

Η γιαγιά της Αργυρώς την βλέπει με τον Αστέρη και η Θοδώρα ορκίζεται εκδίκηση για τον Πετρή!

Οι εξελίξεις είναι ανατρεπτικές και το παρελθόν φαίνεται να έχει περισσότερα μυστικά από το παρόν. Στο σημερινό επεισόδιο του Σασμού στον Alpha, ο Αστέρης ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς από τη Στέλλα και ο Πετρής βρίσκεται σε δύσκολη θέση μετά τον επεισοδιακό χωρισμό του με την Θοδώρα. Σε αδιέδοξο όμως είναι και η γιαγιά της Αργυρώς.

Μεγάλο spoiler on air: Έτσι τελειώνει ο Σασμός- Αυτή είναι η μοίρα του Μαθιού (video)

Ο κρυφός δεσμός σε κίνδυνο!

Ο Αστέρης κάνει μια παράτολμη κίνηση και πηγαίνει να συναντήσει την Αργυρώ στο σπίτι της. Και η γιαγιά της χωρίς να το θέλει τους βλεπει σοκαρισμένη από το παράθυρό της. Δεν θα πει τίποτε σε κανέναν παρά μόνο στον παπά Μιχάλη. Μόνο που δεν θα του αποκαλύψει ή μάλλον θα του εξομολογηθεί μόνο αυτό. Η βεντέτα των Βρουλάκηδων με τους Σταματάκηδες που χάνεται στο χρόνο, έκρυβε και έναν άλλο απαγορευμένο έρωτα. Και τώρα όλα μοιάζουν πολύ επικίνδυνα ανάμεσα στις δυο οικογένειες.


https://www.instagram.com/p/CU4k2u4o2D0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Αστέρης όμως κινδυνεύει να χάσει το μεγάλο του έρωτα και από ένα άλλο γεγονός. Η μητέρα της Στέλλας θα του ανακοινώσει πως η Στέλλα (το μεγάλο θύμα της όλης ιστορίας) είναι έγκυος στο παιδί του και εκείνος θα πανικοβληθεί. Την ίδια στιγμή που ορκίζεται αιώνια αγάπη στην Αργυρώ.



Η Θοδώρα ορκίζεται εκδίκηση!

Ο Πετρής o oποίος συνεχίζει τα κρυφά ραντεβου με την Θοδώρα, έρχεται σε λογομαχία μαζί της. Την προσβάλει πολύ άσχημα την στιγμή που της ξεκαθαρίζει ότι δεν κάνει σχέδια για την σχέση τους, ενώ εκείνη είναι έτοιμη για το χατίρι του να διαλύσει ακόμη και τον επικείμενο γάμο της και να τα ρισκάρει όλα. Τα λόγια που ανταλλάσσουν είναι βαριά και την ώρα που χωρίζουν του λέει κατάμουτρα «Θα σε εκδικηθώ».



Και το κάνει πράξη. Το πως θα το δείτε στα επόμενα επεισόδια γιατί θα φτάσει, να τον κλείσει μέχρι και φυλακή για τον φόνο του Στεφανή. Πείθοντας με ένα πολύ δόλιο τρόπο τον αδελφό της Μανόλη να τον κατονομάσει. Την ίδια στιγμή μάλιστα σα να μην τρέχει τίποτε, ετοιμάζει και τους αρραβώνες της με τον Γιώργο. (αδίστακτη)

#όλα αλλάζουν στο λεπτό