Δανάη Παππά: Το άγνωστο χειρουργείο και οι τοξικοί άνθρωποι στη ζωή της

Δανάη Παππά: Το άγνωστο χειρουργείο και οι τοξικοί άνθρωποι στη ζωή της

Η ηθοποιός που υποδύεται τη «Θοδώρα» στη σειρά «Σασμός» απάντησε στις ερωτήσεις των followers της στο Instagram.

Μία σειρά από ερωτήσεις των followers της απάντησε χτες (11/10) η Δανάη Παππά. Η 25χρονη ηθοποιός που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά «Σασμός» στον ρόλο της «Θοδώρας» είναι πολύ ενεργή στα social media και αυτή είναι μόνο μία από τις φορές που ξεκινάει Q&A στον λογαριασμό της στο Instagram.

Οι χρήστες της πλατφόρμας της έκαναν πληθώρα ερωτήσεων και η Παππά απάντησε σε πολλές απορίες τους είτε αυτές σχετίζονταν με τον επαγγελματικό τομέα είτε με τον προσωπικό.

Σασμός: Η Δανάη Παππά μιλά για τη Θοδώρα – Τι θα γίνει στο τρίγωνο με τον Γιώργη και τον Πετρή

Πώς αντιμετωπίζει τους τοξικούς ανθρώπους

Η Δανάη Παππά έδωσε μία πολύ υγιή απάντηση σχετικά με τους τοξικούς ανθρώπους που καλείται να αντιμετωπίσει στη ζωή της. Τους αποφεύγει! Αν αυτό δεν μπορεί να είναι επιλογή καθώς πρέπει να συνεργαστεί μαζί τους, τότε επιλέγει να τους αντιμετωπίζει με χιούμορ για να μειώσει τη δύναμη που έχουν πάνω της.

danai papa xeirourgeio

«Δεν τους αφήνω πουθενά κοντά μου! Αν είναι αναγκαίο να είναι στη ζωή μου λόγω δουλειάς ή καταστάσεων, τότε προσπαθώ να τους αντιμετωπίζω με χιούμορ και να μη δείχνω ότι ενοχλούμαι ή τους αγνοώ παντελώς»

Η σχέση της με τον Λάμπρο Λάζαρη

Η ηθοποιός είναι σε σχέση με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη. Ανεβάζουν πολύ συχνά φωτογραφίες (μερικές από αυτές θα δεις στην gallery παρακάτω) και βίντεο από την προσωπική τους ζωή. Τους αρέσει να ταξιδεύουν και να περνούν γενικά χρόνο μαζί. Μέχρι πρότινος δε γνωρίζαμε ακριβώς πόσο καιρό είναι το ζευγάρι μαζί, ωστόσο η Δανάη αποκάλυψε: 2,5 χρόνια.

danai papa xeirourgeio2

Δανάη Παππά: Η «Θοδώρα» από τον Σασμό στην Τσεχία με τον σύντροφό της - Το φωτογραφικό άλμπουμ



Το χειρουργείο στον μηνίσκο

Μία από τις ερωτήσεις ενός φαν αφορούσε αν η Παππά είχε κάνει ποτέ χειρουργείο. Η ίδια απάντησε πως πριν μερικά χρόνια έπαθε ρήξη μηνίσκου, που αποτελεί έναν από τους πιο συχνούς τραυματισμούς στο γόνατο. Συνήθως, αν η ρήξη έχει ήπια συμπτώματα συστήνεται συντηρητική προσέγγιση με ξεκούραση, παγοθεραπεία και ελαστική επίδεση, όμως, η ηθοποιός αποφάσισε να προβεί σε χειρουργείο, καθώς, όπως αναφέρει, δεν ήταν σε καλή κατάσταση.

danai papa xeirourgeio3

«Πριν κάποια χρόνια έπαθα ρήξη μηνίσκου και, ενώ συνήθως δε χρειάζεται επέμβαση, έπρεπε να κάνω γιατί ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Αλλά όλα πήγαν μια χαρά»

Στη συνέχεια θα βρεις μερικές πολύ τρυφερές φωτογραφίες της Δανάης Παππά με τον σύντροφό της, Λάμπρο Λάζαρη.