Σασμός: Η Δανάη Παππά μιλά για τη Θοδώρα – Τι θα γίνει στο τρίγωνο με τον Γιώργη και τον Πετρή

Σασμός: Η Δανάη Παππά μιλά για τη Θοδώρα – Τι θα γίνει στο τρίγωνο με τον Γιώργη και τον Πετρή

Η Δανάη Παππά μιλάει για τα ερωτικά του χαρακτήρα της στην Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Σασμός έχει εξελιχθεί στη νέα συνήθεια που έχει καθηλώσει τους θεατές στις θέσεις τους. Οι πρωταγωνιστές του είναι πια τα ονόματα που έχουν κεντρική θέση στις καθημερινές μας συζητήσεις και ένα από τα πιο hot είναι αυτό της Θοδώρας.

Τη Θοδώρα υποδύεται η Δανάη Παππά που ξεχώρισε στη σειρά «Τα Τατουάζ» του Ανδρέα Γεωργίου και, έκτοτε, είναι το κορίτσι που όλοι λίγο ή πολύ παρακολουθούν. Η ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Katerina» και σχολίασε στην Κατερίνα Καινούργιου το θέμα που προβληματίζει τους φανς της σειράς.

Σασμός: Το σοκ της Βασιλικής με την απιστία Στεφανή και ο εφιάλτης της ‘Ασπας

Η Δανάη Παππά μιλάει για το τρίγωνο της Θοδώρας

Φυσικά και η Καινούργιου με τους συναδέλφους της ρώτησαν την Παππά σχετικά με το τρίγωνο της Θοδώρας με τον Γιώργη και τον Πετρή. Εκεί απάντησε ότι ουσιαστικά ο Γιώργης είναι το καλό παιδί που θέλει η μαμά της παντρευτεί, ενώ ο Πετρής είναι ο μεγάλος της έρωτας.



«Ο Πετρής για τη Θοδώρα είναι ο μεγάλος της έρωτας. Αυτόν θέλει. Ο Γιώργης, από την άλλη, είναι το βόλεμά της. Αυτό που της έλεγε η μάνα της από μικρή. Το ‘να βρεις έναν άντρα να σ’ αγαπάει, να σε προσέχει, να σε αποκαταστήσει’»

«Την αποκαθιστά ο Γιώργης τη Θοδώρα. Όμως, ο Πέτρος δε φεύγει ποτέ από το μυαλό της και θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, πολύ σύντομα, ότι υπάρχει ένα μπρος – πίσω με τον Πετρή»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη από τον Σασμό στο Queen.gr: Πέρασα την τρελή φάση των Emo στα 15 μου!



Τι θα κάνει ο Μανώλης σχετικά με τον φονιά

Όσο για τον φονιά του Στεφανή και το τι ακριβώς ξέρει η Θοδώρα, είπε:

«Η Θοδώρα δεν ξέρει για τον φονιά. Υποψιάζεται, όμως, και έχει καταλάβει ότι ο Μανώλης τον έχει δει. Ο Μανώλης θα δεχτεί πολύ μεγάλη πίεση από τη Θοδώρα και μπορεί στο τέλος να αναγκαστεί να της πει. Ή να αλλάξει τα δεδομένα»

Spoiler Σασμός: Ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος αλλά ο Μανόλης βάζει τον Πέτρο στην φυλακή!