Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για την Καινούργιου - Όσα ξεκαθάρισε για τον Μουτσινά

Η αποκάλυψη της Μαρίας Ηλιάκη για την Καινούργιου - Όσα ξεκαθάρισε για τον Μουτσινά

Η παλιά παρέα από το Δέστε τους και οι σχέσεις που έχουν οι παρουσιαστές μεταξύ τους σήμερα.

Η επιστροφή της Μαρίας Ηλιάκη στη Ελλάδα μαζί με την κόρη της αλλά και η επιστροφή της στην τηλεόραση, έχει πυροδοτήσει ξανά, μερικά παλιά μέτωπα στη ζωή της παρουσιάστριας με τους πάλαι ποτέ φίλους και συνεργάτες της.

Η Ηλιάκη επέστρεψε στην τηλεόραση στο πλευρό της Κατερίνας Καραβάτου, κάθε Σαββατοκύριακο στο Mega στην εκπομπή Τι λες Τώρα!

Μια κουβέντα ανάμεσα σε Καραβάτου και Ηλιάκη στον αέρα της εκπομπής τους, αφορούσε τον Νίκο Μουτσινά με την Ηλιάκη να εκφράζει ανοιχτά το παράπονό της για τον Μουτσινά, ο οποίος ενώ στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θα ήθελε να γίνει νονός του παιδιού της, δεν την πήρε ποτέ τηλέφωνο να την συγχαρεί και δεν έστειλε ποτέ κάποιο δώρο για το μωρό.



«Παλιά όταν μιλούσαμε, μου είχε προτείνει να είναι εκείνος νονός του παιδιού μου, δεν θα πάω εγώ, να έρθει αυτός, όχι στο στούντιο αλλά να έρθει στο σπίτι, να πάρει τα δώρα του τα ακριβά και να έρθει να δει το παιδί», τόνισε η Ηλιάκη.



Ο Μουτσινάς έσπευσε να κάνει κίνηση ματ, να καλέσει τη Μαρία στην εκπομπή του αλλά εκείνη, μιλώντας σήμερα στο Mega Καλημέρα με την Ελεονώρα Μελέτη δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της, με όσα γίνονται on air και όσες σχέσεις και παρεξηγήσεις δεν λύνονται πίσω από τις κάμερες.

Η Μαρία και ο Νίκος:

Μιλώντας για τον Μουτσινά, η Ηλιάκη έσπευσε να εξηγήσει πως δεν θα πάει καλεσμένη στην εκπομπή του, μιας και υπάρχουν πολλά θέματα που πρέπει πρώτα να λυθούν off camera.

Το μεγάλο παράπονο της Μαρίας Ηλιάκη από τον Μουτσινά: Η κουμπαριά και η σχέση τους σήμερα

«Με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Νίκο Μουτσινά είχαμε απομακρυνθεί. Δεν έπαιξε ρόλο το ότι κόπηκε το Ξαναδέστε τους. Με την Κατερίνα είχε γίνει μια παρεξήγηση, η οποία διογκώθηκε από τρίτους. Με τον Νίκο δεν θέλω να μιλήσω, είμαι απομακρυσμένοι, αλλά καλά όλα.

Ο Νίκος δεν μου έστειλε ούτε μήνυμα ούτε δώρο. Παρέμεινε η επικοινωνία μέσω τηλεόρασης, δεν είχαμε κάτι άλλο. Δεν θέλω να τον πάρω τηλέφωνο. Γιατί να τον πάρω; Αυτός πρέπει να πάρει.



Αν με καλέσει στην εκπομπή του δεν θα πάω. Με καλεί, αλλά δεν θέλω να πάω. Κάποια στιγμή θα πάω, αλλά τώρα δεν θέλω να πάω.
Είναι περίεργο να βρεθούμε σε έναν τηλεοπτικό αέρα μετά από τόσα χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε. Κάποια στιγμή θα βρεθούμε από κοντά οι δυο μας, θα τα πούμε και μετά θα πάω».

Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε γιατί θα δώσει στην κόρη της το όνομα Κατερίνα (video)

H Μαρία και η Κατερίνα:

Η Μαρία Ηλιάκη έσπευσε πάντως να μιλήσει και για την σχέση της με την Κατερίνα Καινούργιου σήμερα και έκανε και την αποκάλυψη.

Όπως εξήγησε η σχέση της με την Καινούργιου είναι πολύ καλή, μιας και η Κατερίνα της έστειλε μήνυμα όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της αλλά έστειλε και δώρο στο μωρό στην Ελβετία όταν γεννήθηκε:

«Με την Κατερίνα τα ξαναβρήκαμε γιατί με το που έμεινα έγκυος έβαζε τα κλάματα. Μου έστειλε ένα μήνυμα και ήταν πολύ γλυκό εκ μέρους της, μου έστειλε και δώρο στην Ελβετία», τόνισε η Ηλιάκη .