Κατερίνα Στικούδη: «Είναι θέμα ωρών να έρθει ο μπέμπης»

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Κατερίνα Στικούδη: «Είναι θέμα ωρών να έρθει ο μπέμπης»

Η εμφάνιση της τραγουδίστριας στην Κατερίνα Καινούργιου.

Το απόγευμα της Πέμπτης (14/10) δημιουργήθηκε μια μικρή σύγχυση κι ένας ντόρος γύρω από το όνομα της Κατερίνας Στικούδη, αφού πληροφορίες ανέφεραν πως βρίσκεται στο μαιευτήριο και πως ήδη έχει γεννήσει τον γιο της.

Η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή εχθές το πρωί (14/10) ανέφερε πως η Κατερίνα Στικούδη βρίσκεται στο μαιευτήριο, όμως η τραγουδίστρια, όπως έγινε αργότερα γνωστό είχε πάει για μια τελευταία εξέταση και αποχώρησε αφού το μωράκι δεν είχε πάρει ακόμη τη σωστή θέση.

stikoudikaterin 243775406 286784479699431 6984428242036981511 n

Η εμφάνιση της Στικούδη στην Κατερίνα Καινούργιου

Πριν από λίγα λεπτά η Κατερίνα Στικούδη βγήκε live από το σπίτι της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, προκειμένου να λύσει την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε και να πει πως τον μπέμπη τον έχει ακόμη μαζί της.

Η τραγουδίστρια ανέφερε πως πήγε με τον γυναικολόγο της στο Ιασώ για μια τελευταία εξέταση, κάποιος την είδε και προφανώς υπέθεσε πως γεννάει. Μάλιστα κάποια sites ανέφεραν πως η τραγουδίστρια ήδη έχει γεννήσει, με τους φίλους και τους συγγενείς της να τη βομβαρδίζουν με ευχές και μηνύματα για τον γιο της.

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν έκρυψα την εγκυμοσύνη - Ένα παιδί δεν κρύβεται»

Παρ’ όλα αυτά η Κατερίνα Στικούδη είπε πως όλα βαίνουν καλώς, ο μικρούλης έχει πάρει όλο το 9ο μήνα και είναι ακόμη και θέμα ωρών να έρθει στον κόσμο.



Η πρόβλεψη της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Στικούδη αποκάλυψε πως η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη για εκείνη, αφού σήμερα (15/10) κυκλοφορεί το πέμπτο της άλμπουμ, μαζί με νέο video clip στο τραγούδι Grande και απλά ανυπομονεί.

Τότε η Κατερίνα Καινούργιου προέβλεψε πως ο μικρούλης θα γεννηθεί απόψε το βράδυ κι έτσι θα δημιουργήσει διπλή χαρά στη μαμά του, που φαινόταν ήδη να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.



Η Κατερίνα Στικούδη μάλιστα, τον χαρακτήρισε επαγγελματία τον γιο της, αφού την άφησε να ολοκληρώσει όλα τα επαγγελματικά της σχέδια. Τα γυρίσματα της ταινίας Bachelor 4, το νέο της άλμπουμ, αλλά και την παρουσίαση στο green room του J2Us.

Αυτό το Σάββατο πάντως (16/10) την Κατερίνα Στικούδη θα αντικαταστήσει η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Σε διπλό ρόλο - έκπληξη στο J2US (photos)

Με το καλό λοιπόν!