Madison LeCroy: Η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε JLo-Alex Rodriguez αρραβωνιάστηκε

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Madison LeCroy: Η πέτρα του σκανδάλου ανάμεσα σε JLo-Alex Rodriguez αρραβωνιάστηκε

Μετά τις φήμες πως ήταν το τρίτο πρόσωπο στη σχέση JLo-ARod αρραβωνιάστηκε με τον αγαπημένο της.

Το όνομα της Madison LeCroy έγινε ευρέως γνωστό (εδώ στην Ελλάδα τουλάχιστον) όταν πριν από 7 μήνες κυκλοφόρησε η είδηση πως είναι το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Jennifer Lopez και του Alex Rodriguez. Φήμες ήθελαν τον Alex να έχει απατήσει τη JLo με την 31χρονη και γι’ αυτό επήλθε και ο χωρισμός.

Όπως ανέφερε αποκλειστικά η Page Six, το πρώην ζευγάρι χώρισε επειδή η 52χρονη Λατίνα τραγουδίστρια ένιωθε ντροπιασμένη από το γεγονός ότι ο πρώην σταρ του μπέιζμπολ, φέρεται να την απάτησε με τη LeCroy.

madison engagement105

Η πέτρα του σκανδάλου αρραβωνιάστηκε έπειτα από 7 μήνες σχέσης

7 μήνες πέρασαν από τον χωρισμό της Lopez με τον ARod, τόσους μήνες βρίσκεται σε σχέση και η Μadison LeCroy. Η 31χρονη ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον φίλο της Brett την Πέμπτη (14/10).

«Αρραβωνιάστηκα! Και είμαι τόσο ενθουσιασμένη γιατί ειλικρινά δεν είχα ιδέα εκείνη τη στιγμή», αναφώνησε η σταρ του Southern Charm, στο Amazon Live την Πέμπτη (14/10). «Ήταν μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή για την οικογένειά μου. Ταξιδέψαμε σε όλο τον κόσμο και νόμιζα ότι θα μπορούσε να συμβεί τότε, αλλά νομίζω ότι συμβαίνει όταν δεν το περιμένεις».

Είναι αυτή η 30χρονη καλλονή το τρίτο πρόσωπο στη σχέση Lopez-Rodriguez;

«Έβαλε και τον γιο μου (Hudson) στο κόλπο, που είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωής μου και κλαίγαμε την τελευταία εβδομάδα επειδή είχαμε συγκλονιστεί από τον ενθουσιασμό», πρόσθεσε η Madison και παραδέχτηκε πως δεν δίστασε δευτερόλεπτο να δεχτεί όταν ο Brett της έκανε την ερώτηση σε ένα δείπνο στις 8 Οκτωβρίου. Πρόσθεσε ότι ο Brett ζήτησε την άδεια του Hudson, την οποία ο 8χρονος έδωσε με χαρά που ήταν μέρος αυτής της ιδιαίτερης στιγμής.

Η LeCroy κράτησε τη σχέση της με τον Brett αρκετά ιδιωτική, αλλά μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο από τη μεγάλη βραδιά. Το βράδυ της Παρασκευής, δημοσίευσε ένα φόρεμα που της αγόρασε ο αρραβωνιαστικός της για να το φορέσει.



H σχέση της με τον Brett

Η ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου έκανε επίσημη τη σχέση της στο Instagram με τον Brett τον Ιούνιο. Εκείνο το διάστημα, κράτησε την ταυτότητά του ιδιωτική, αλλά αποκάλυψε ότι ήταν πάνω από 1,80 ύψος, 35 ετών και ζούσε σε άλλη πολιτεία.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν την άνοιξη ενώ η LeCroy βρισκόταν στο Scottsdale της Arizona για ένα πάρτι φίλου.

Η φερόμενη ως ερωμένη του Alex Rodriguez σπάει τη σιωπή της: Ακούει η JLo;

Οι δηλώσεις της LeCroy για τις φήμες με τον Alex Rodriguez

«Το σκάνδαλο Madison LeCroy ήταν ο λόγος που τελικά χώρισαν οι Lopez-Rodriguez», δήλωσε πηγή στο Page Six. «Υπήρχαν ήδη προβλήματα, αλλά η Jennifer ένιωσε ντροπιασμένη πραγματικά από αυτό».

Η LeCroy, από την πλευρά της, υποστήριξε ότι μόνο μιλούσαν από το FaceTime.

«Ποτέ δεν απάτησε σωματικά την αρραβωνιαστικιά του μαζί μου», είπε στο Page Six, προσθέτοντας: «Δεν θέλω τίποτα κακό για την οικογένειά του, ή για τη δική μου. Είμαστε σίγουρα αθώοι σε αυτό».