Κατερίνα Στικούδη: Ο δύσκολος τοκετός και όσα αποκάλυψε ο γυναικολόγος της (video)

169 SHARES

Μαμά για πρώτη φορά έγινε η Κατερίνα Στικούδη.

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για πρώτη φορά την Κυριακή (17/10) και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Βαγγέλης Σερίφης διανύουν μία από τις πιο όμορφες περιόδους στη ζωή τους, έχοντας πια τον γιο τους μαζί.

Την Πέμπτη (14/10) επικράτησε μια μικρή αναστάτωση με την τραγουδίστρια και την επίσκεψή της για μια εξέταση στο μαιευτήριο, με τον κόσμο να πιστεύει πως έχει ήδη γεννήσει. Το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και εξήγησε πως στο μαιευτήριο πήγε απλά για μια τελευταία εξέταση.

Οι λεπτομέρειες για τον γιο της Κατερίνας Στικούδη

Στην Κατερίνα Καινούργιου η τραγουδίστρια ανέφερε πως είναι θέμα ωρών να φέρει στον κόσμο τον γιο της, με την παρουσιάστρια να τρελαίνεται από χαρά. Δύο εικοσιτετράωρα αργότερα η Κατερίνα Στικούδη γέννησε, με τον μικρούλη να ολοκληρώνει την ευτυχία της με τον Βαγγέλη Σερίφη.

Η Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά για πρώτη φορά

Το πρωί της Δευτέρας (18/10) ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη, Ιωάννης Φρουδαράκης, εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα, και μεταξύ άλλων γνωστοποίησε κάποιες λεπτομέρειες για τον γιο της τραγουδίστριας.

Όπως ανέφερε ο γιατρός, ο μικρούλης γεννήθηκε 3,300 κιλά και είχε ύψος 54cm. «Η Κατερίνα Στικούδη γέννησε φυσιολογικά, ωστόσο είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Παρ’ όλα αυτά ήταν συγκεντρωμένη, συνεργάσιμη και είχε ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια», συμπλήρωσε ο γιατρός της.

Κατερίνα Στικούδη: «Δεν έκρυψα την εγκυμοσύνη - Ένα παιδί δεν κρύβεται»

Οι πρώτες στιγμές με τον γιο της

Ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη εκτός από τις λεπτομέρειες για τον μικρούλη, αποκάλυψε και τις πρώτες στιγμές της γνωριμίας μαμάς και γιου. «Η 36χρονη τραγουδίστρια είναι πολύ χαρούμενη, έζησε αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της τον Βαγγέλη, ο οποίος ήταν μαζί της και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, και κατά τη διάρκεια του τοκετού».

Το πρώτο story της Κατερίνας Στικούδη, μετά τη γέννηση του γιου της

Σχεδόν ένα εικοσιτετράωρο μετά τη γέννηση του γιου της, η Κατερίνα Στικούδη έκανε το πρώτο story στα social media της. Πριν από περίπου μία ώρα στο Instagram account της, η Κατερίνα ανέβασε ένα story από το μαιευτήριο, στο οποίο έδειχνε μια ανθοδέσμη με λευκά και μπλε λουλούδια, και μια ευχετήρια κάρτα, από τον Νίκο Κοκλώνη.

«Κατερινάκι μας! Να ζήσει ο παίδαρος. Να είναι γερός, τυχερός, ευτυχισμένος, χαρούμενος, με όλα τα καλά του κόσμου, κι εσείς πάντα ερωτευμένοι να τον καμαρώνετε. Με όλη μου την αγάπη, Νίκος Κοκλώνης», έγραφε η κάρτα που συνόδευε την όμορφη ανθοδέσμη.

Πλέον απομένει να δούμε και το πρώτο post της Κατερίνας με τον γιο της στα social media.

169 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ