Σασμός: Ο Μαθιός ξανά με τη Βασιλική και ο έρωτας του Αντώνη με την Μαρίνα έγινε τραγούδι

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Ο Μαθιός ξανά με τη Βασιλική και ο έρωτας του Αντώνη με την Μαρίνα έγινε τραγούδι

Σε κίνδυνο Αστέρης και Αργυρώ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη, στο Σασμό του Alpha, μετά την απόφαση της Στέλλας να κρατήσει το παιδί. Ότι είπαμε νερό και αλάτι που λέει η λαική ρήση και η Βασιλική ζητά συγγνώμη για τα σκληρά λόγια που είπε στον Μαθιό, ενώ ο αστυνόμος καλεί σε μυστικό ραντεβού την Μαρίνα. Μια κρύο, μια ζέστη στα αγαπημένα μας ζευγάρια.

Σασμός: Ο Μαθιός κινδυνεύει να αποκαλυφθεί - Ο Μανόλης έδωσε spoiler

Ο έρωτας που έγινε τραγούδι

Σαν να είναι έφηβοι, ο Αντώνης και η Μαρίνα κανονίζουν κρυφό ραντεβού και επιτέλους αυτός ο έρωτας απωθημένο, βρίσκει το δρόμο του. Η Μαρίνα αναγκάζεται να πεί ψέμματα και να βρεί μια δικαιολογία για να φύγει από το σπίτι. Και αυτή η αγάπη που κρατά 20 χρόνια έγινε και τραγούδι σε μουσική του Νίκου Τερζή, στίχους του Γιάννη Κότσιρα με την ερμηνεία του Βασίλη Σκουλά. Θα το ακούσουμε μάλιστα για πρώτη φορά απόψε το βράδυ. «Τα αντίθετα» ονομάζεται το τραγούδι και τους ταιριάζει απόλυτα.










Αλλοι βρίσκουν την ευτυχία, άλλοι ζορίζονται. Η Στέλλα έχει φτάσει στο παρά πέντε για να έρθει σε κατά μέτωπο αντιπαράθεση με την Αργυρώ, η οποία όπως και ο Αστέρης βλέπουν τη σχέση τους να είναι πια σε αδιέξοδο. Η απόφαση της πρώην αρραβωνιαστικιάς του να κρατήσει το παιδί τους, τους δημιουργεί μόνο εντάσεις.


https://www.instagram.com/p/CVLJz-gNX2G/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading





Εντάσεις όμως έχει και η Θοδώρα. Που βλέπει τον επιπόλαιο Πέτρο να φεύγει μακριά της ξανά και αποφασίζει να τον ακολουθήσει. Φυσικά και θα ανακαλύψει πως έχει σχέση με την Μαίρη και θα γίνει....έξαλλη. Και ο Πέτρος δεν έχει σκοπό να την ηρεμήσει. Αδιαφορεί, χωρίς να καταλαβαίνει πως και εκείνος είναι σε κίνδυνο. Γιατί δεν θα αφήσει τα πράγματα στην τύχη τους η Θοδώρα.







Αυτοί όμως που καταφέρνουν να αφήσουν πίσω τους τα σκληρά λόγια, είναι ο Μαθιός και η Βασιλική. Εκείνος μετά την έξοδο του Νικηφόρου από το νοσοκομείο που πλέει σε πελάγη ευτυχίας λόγω της Τζένης, πηγαίνει στο σπίτι για να φροντίσει να επισκευαστεί το αυτοκίνητο του. Η Βασιλική που αισθάνεται άσχημα, του ζητά να μιλήσουν. Και φυσικά του ζητά συγγνώμη.

Ο Μαθιός την κάνει δεκτή σε χρόνο....dt. Και φυσικά πετά στα σύννεφα από τη χαρά του.