Σασμός: Ο Μαθιός κινδυνεύει να αποκαλυφθεί - Ο Μανόλης έδωσε spoiler

Σασμός: Ο Μαθιός κινδυνεύει να αποκαλυφθεί - Ο Μανόλης έδωσε spoiler

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ήταν ο Στρατής Χατζησταματίου, όπου και μίλησε για τον ρόλο του στον Σασμό του ALPHA.

Στην εκπομπή, «Καλύτερα δε γίνεται» στον ALPHA ήταν καλεσμένος το Σάββατο (16/10) ο Στρατής Χατζησταματίου ή αλλιώς ο Μανόλης από τον Σασμό.

Ο νεαρός ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται ένα 18χρονο αγόρι, που δεν μπορεί να εκφραστεί μέσα στο καταπιεστικό, κοινωνικό περιβάλλον στο οποίο ζει, έχει ρόλο-κλειδί στο σίριαλ. Είναι ο μοναδικός άνθρωπος που έχει δει τον δολοφόνο του Στεφανή, ο οποίος δεν είναι άλλος από τον Μαθιό.

Ο Μαθιός κινδυνεύει να αποκαλυφθεί ότι είναι ο δολοφόνος

«Ο Μανόλης είναι τραγικό πρόσωπο. Δεν είναι τόσο εύκολο το «πήγαινε και πες τα Μανόλη», εξήγησε ο Στρατής Χατζησταματίου στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται» σχετικά με το γεγονός ότι έχει δει τον φονιά του Στεφανή.

Σασμός: O Πέτρος ερωτεύεται το κορίτσι του Νικηφόρου από τις Άγριες Μέλισσες

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Μανόλης είναι ο μόνος που γνωρίζει τον δολοφόνο του μπαμπά του κολλητού του, του Νικηφόρου, και το γεγονός αυτό σχολίασε στη Ναταλία Γερμανού ο Στρατής Χατζησταματίου λέγοντας τα εξής: «Έχει δραματουργικό ενδιαφέρον το πώς κρατάει ο Μανόλης αυτό το μυστικό, το κρύβει, το αντιμετωπίζει, περνάει από διάφορα εμπόδια, και κάποια στιγμή θα συμβεί κάτι που θα τον κινητοποιήσει και πρέπει να δράσει. Όλα έρχονται!».



Και κάπως έτσι, ο τηλεοπτικός Μανόλης μάς έκανε να… αναρωτιόμαστε αν η αποκάλυψη του Μαθιού είναι κοντά.

Τι είπε ο Στρατής Χατζησταματίου για τον ρόλο του

Ο Μανόλης είναι ένας χαρακτήρας, ο οποίος και… «πριν από το φονικό, ήταν χτισμένος με έναν τρόπο που φανέρωνε έναν άνθρωπο πολύ καταπιεσμένο, ένα παιδί πολύ ξεχωριστό μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον το οποίο δεν μπορεί να τον καταλάβει. Οπότε, όταν χτίζεις έναν τέτοιο χαρακτήρα και του δίνεις να κουβαλάει ένα τέτοιο μυστικό, ο δείκτης του φόβου είναι υψηλός», εξήγησε ο ηθοποιός.

https://www.instagram.com/p/CUR25OFKRGN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συν τοις άλλοις, πώς αντιδρά ένα 18χρονο παιδί, το οποίο βλέπει ένα φονικό, συγγενή φίλου του; Πώς το αντιμετωπίζει; «Είναι πάνω από τις δυνάμεις του και αποτελεί στοιχείο της τραγικότητάς του», απάντησε ο τηλεοπτικός Μανόλης.