Η Δανάη Παππά έκανε Q&A στο Instagram αλλά όλοι κοιτούσαν τα μαλλιά της

Η Δανάη Παππά έκανε Q&A στο Instagram αλλά όλοι κοιτούσαν τα μαλλιά της

Η «Θοδώρα» στη σειρά «Σασμός» εκνευρίζει το κοινό, αλλά η Δανάη Παππά τούς έχει κερδίσει όλους.

Η Δανάη Παππά είναι για μία ακόμη φορά το κορίτσι με το οποίο όλοι ασχολούνται. Ο λόγος είναι, φυσικά, ο ρόλος της «Θοδώρας» στη σειρά «Σασμός» που, μπορεί να έχει δημιουργήσει έναν εκνευρισμό για τη συμπεριφορά της, όμως η αγάπη για την ίδια την ηθοποιό είναι μεγαλύτερη από ποτέ.

Η Παππά συνηθίζει να κάνει Q&A στον λογαριασμό της στο Instagram για να απαντήσει στις ερωτήσεις και στις απορίες που έχει το κοινό για εκείνη. Και αυτό αποφάσισε να κάνει και χτες, 18/10. Όμως, όλοι τής έλεγαν για τα... μαλλιά της.



Το Q&A της Δανάης Παππά έκανε τα μαλλιά της πρωταγωνιστές

Όταν εμφανίστηκε η ηθοποιός στους followers της με τη βοήθεια φωτογραφιών, γρήγορα άρχισαν όλοι να επαινούν τα μαλλιά της και το χτένισμα που επέλεξε να κάνει. Οι τούφες έπεφταν πολύ αέρινα και με σέξι διάθεση στο πρόσωπό της και το κοινό αναρωτιόταν αν τα μαλλιά της είναι φυσικά σπαστά και τι κάνει για να έχουν αυτήν την τελική εικόνα.

danai pappa sasmos xtenisma mallia

(Θα βρεις περισσότερα stories για τα μαλλιά της στη συνέχεια)

Τα Q&A της Δανάης Παππά

Σε πρόσφατο Q&A, η ηθοποιός αποκάλυψε, μάλιστα, πώς αντιμετωπίζει τους τοξικούς ανθρώπους στη ζωή της, δίνοντας και τη λύση στο κοινό σε δικές του περιπτώσεις.

danai papa xeirourgeio

«Δεν τους αφήνω πουθενά κοντά μου! Αν είναι αναγκαίο να είναι στη ζωή μου λόγω δουλειάς ή καταστάσεων, τότε προσπαθώ να τους αντιμετωπίζω με χιούμορ και να μη δείχνω ότι ενοχλούμαι ή τους αγνοώ παντελώς»

Δανάη Παππά: Το άγνωστο χειρουργείο και οι τοξικοί άνθρωποι στη ζωή της

Συνέχισε παρακάτω για περισσότερα stories για τα μαλλιά της Δανάης Παππά.