Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας πάνε…Eurovision

Κατερίνα Μπούσιου
Η Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Μελέτης Ηλίας πάνε…Eurovision

Στα Καλύτερα μας χρόνια ο πρώτος διαγωνισμός τραγουδιού ζωντανεύει ξανά!

Νοσταλγία για τα ‘70s, με πολλή μουσική, αναμνήσεις από τον πρώτο διαγωνισμό της Eurovision με την Κατερίνα Παπουτσάκη και τον Μελέτη Ηλία στα Καλύτερα μας χρόνια στην ΕΡΤ να τα δίνουν όλα απόψε!

Τα καλύτερά μας χρόνια: Παπουτσάκη, Σωτηροπούλου, Θεωνά οι νέες σταρ των 70’s!

12 points goes to….

Όπως θυμάστε ο μικρός Μανώλης Γκίνης, που παίζει τον Άγγελο, τον βενιαμίν της οικογένειας των Αντωνόπουλων είχε γίνει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, ο μικρότερος spokesman στην ιστορία του θεσμού, αφού η ΕΡΤ τον είχε επιλέξει φέτος τον Μαίο, για να πει τις βαθμολογίες της χώρας μας. Ο γλυκύτατος Μανώλης μας έβγαλε ασπροπρόσωπους και μέχρι να τα καταφέρει είχε κάνει ατελείωτες πρόβες.


https://www.instagram.com/p/CPMQIDOAm3H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο σημερινό επεισόδιο βρισκόμαστε στα χρόνια της μεταπολίτευσης όπου η τηλεόραση ήταν ακόμη κάτι μαγικό. Ακόμη και ως μπιμπελό στο σαλόνι με το απαραίτητο..σεμεδάκι πάνω της. Ο Άγγελος βλέπει για πρώτη φορά στην μαυρόασπρη οθόνη την μετάδοση του διαγωνισμού και μαγεύεται. Σε τέτοιο σημείο που βλέπει και τον εαυτό του στην θέση που τελικά βρέθηκε φέτος. Οι γονείς του (Κατερίνα Παπουτσάκη και Μελέτης Ηλίας) μπαίνουν και εκείνοι στο αντίστοιχο mood και στο σπίτι επικρατεί ενθουσιασμός.

Η επιστροφή της Νανάς και η καταστροφή του Στέλιου

Ο αγαθός και πάντα καλόπιστος Στέλιος (Μελέτης Ηλίας) αντιλαμβάνεται ότι ο παραλίγο πεθερός του ο Μανιάς, φεύγει με τα χρήματα του εργολάβου – κουμπάρου στο εξωτερικό και η απάτη μόλις αποκαλύπτεται. Νιώθει εκτεθειμένος, στεναχωρημένος και ανήμπορος, γιατί δεν ήξερε πως πίσω από την πλάτη του είχε γίνει το πιο βρώμικο παρασκήνιο. Η σύζυγος του Μαίρη (Κατερίνα Παπουτσάκη) θα βρει την λύση και θα τον ηρεμήσει όταν εκείνος φοβάται πως θα κλειστεί ακόμη και φυλακή.



Στις λύπες, έρχεται και μια χαρά, καθώς επιστρέφει η αδελφή της Νανά από την Θεσσαλονίκη. Η Τζένη Θεωνά κάνει δυναμική επιστροφή ως fashion icon των 70’s. Ατυχήσασα φυσικά εμφανίζεται για μια ακόμη φορά, καθώς ο γάμος και η μετακόμιση στην Θεσσαλονίκη δεν της βγήκε όπως έπρεπε και ετοιμάζεται να κάνει μια νέα αρχή.

Στο σημερινό επεισόδιο αλλά και σε εκείνο της Πέμπτης θα δούμε και backstage στιγμές από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς.