Η βασίλισσα Ελισάβετ απέρριψε το βραβείο για την Ηλικιωμένη της Χρονιάς και εξήγησε το γιατί

Πατούλια Κατερίνα
Η βασίλισσα Ελισάβετ απέρριψε το βραβείο για την Ηλικιωμένη της Χρονιάς και εξήγησε το γιατί

«Είσαι όσο νέος νιώθεις», εξήγησε η βασίλισσα και έχει ένα δίκιο όσο να πεις.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι η μονάρχης που έχει ζήσει περισσότερο και έχει κυριαρχήσει περισσότερο στη Βρετανία.

Μετά την απαγόρευση του αλκοόλ από την ιατρική της ομάδα, η 95χρονη βασίλισσα, έζησε ακόμα μία δύσκολη κατάσταση, όταν οι διοργανωτές από τα βραβεία «Oldie of the year», ήθελαν να της δώσουν το βραβείο της Ηλικιωμένης Γιαγιάκας της Χρονιάς.

Τέλος το αλκοόλ για τη βασίλισσα Ελισάβετ με εντολή γιατρού

Γενικά, μην αποκαλείτε γριά τη βασίλισσα!

Η 95χρονη ευγενικά αρνήθηκε την τιμή της γιαγιάς της χρονιάς την οποία θα λάμβανε από βρετανικό περιοδικό, τονίζοντας πως δεν πληρεί τα κριτήρια για τη βράβευση αυτή.



Το περιοδικό Oldie έσπευσε μάλιστα να δημοσιεύσει την απάντηση της βασίλισσας στον τίτλο που θα λάμβανε και τον οποίο έχουν λάβει κι άλλοι επώνυμοι όπως ο πρωθυπουργός John Major, η ηθοποιός Olivia de Havilland.

H εμπνευσμένη απάντηση της βασίλισσας

«Η Αυτού Μεγαλειότητά της πιστεύει πως είσαι τόσο γέρος, όσο νιώθεις και η Βασίλισσα δεν πιστεύει πως πληρεί τα κριτήρια για να δεχτεί το βραβείο και ελπίζει αυτό να βρει έναν πιο αξιόλογο παραλήπτη», έγραφε το γράμμα- απάντησή της, τονίζοντας πως η Ελισάβετ στέλνει τις πιο θερμές ευχές της.

Η Ελισάβετ που φέτος έμεινε χήρα, συνεχίζει να εκτελεί ένα γεμάτο πρόγραμμα υποχρεώσεων και προετοιμάζεται και για το πλατινένιο ιωβηλαίο της μέσα στο 2022.

Το βραβείο Oldie of the year, τιμά άτομα προχωρημένης ηλικίας που έχουν προσφέρει στην δημόσια ζωή και το βραβείο αυτό έλαβε και ο πρίγκιπας Φίλιππος το 2011, όταν ήταν 90 ετών. Μετά την άρνηση της Ελισάβετ, το βραβείο πήρε φέτος η ηθοποιός Leslie Caron, 90 ετών.


https://www.instagram.com/p/CVA-_y6MUpO

Κι αν εσένα σου φαίνεται περίεργη η άρνηση της βασίλισσας να της αναγνωρίσουμε τα εξής! Διάβασε τη γκάλερι