Άγριες Μέλισσες: Χαμός στο Twitter με Νίκο Κουρή και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Χαμός στο Twitter με Νίκο Κουρή και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Οι Άγριες Μέλισσες, το καθεστώς και ο Παπακαλιάτης.

Ακόμη ένα επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (20/10) και μετά από δύο επεισόδια ηρεμίας, επιτέλους είχαμε σκηνές που έκαναν το hashtag στο Twitter να πάρει φωτιά.

Το highlight του επεισοδίου βέβαια –αν και αρκετές σκηνές εντυπωσίασαν- ήταν φυσικά η συνάντηση Νίκου Κουρή και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου.

Το Twitter αποθέωσε τη συνάντηση Ζάχου Λυκογιάννη και Πέτρου Ορφανίδη

Όλα τα είχαμε δει τις τελευταίες ημέρες στις Άγριες Μέλισσες, μέχρι και τον Λευτέρη να «προδίδει» τον Ακύλα, όμως αυτό που δεν είχες δει να έρχεται ήταν η συνάντηση Κουρή-Παπασπηλιόπουλου.


https://www.instagram.com/p/CVQFfTvqluN

Μια παράνομη εφημερίδα που έλεγε πράγματα κατά του καθεστώτος, ήταν η αφορμή για να συναντηθεί ο Ζάχος με τον Πέτρο και να κάνει το Twitter να πάρει φωτιά. Ο Ζάχος πήγε στα γραφεία της εφημερίδας και η συζήτηση που είχε με τον Πέτρο μόνο ήρεμη δεν ήταν. Ο Πέτρος υποψιάζεται πια πως ο αδερφός του είναι νεκρός και κατηγορεί φυσικά τον Ζάχο γι’ αυτή την εξέλιξη, ο οποίος όμως δεν γνωρίζει κάτι.

Η άγνοια λοιπόν και των δύο σε θέματα που θα έλυναν τις απορίες τους, τους ανάγκασε να πιαστούν στα χέρια και να κάνουν τους fans να τρελαθούν με τις ερμηνείες τους.

Νίκος Κουρής: Η φετινή έκπληξη από τις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε τι τον συνδέει με τον Ζάχο

Τι σχέση έχει ο Παπακαλιάτης με τις Άγριες Μέλισσες;

Φυσικά δεν έλειψαν από το Twitter και τα χιουμοριστικά σχόλια των χρηστών, τα οποία εκτός από Κουρή και Παπασπηλιόπουλο ανέφεραν και το όνομα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Έχεις καταλάβει τη σύνδεση μεταξύ τους ή χρειάζεσαι reminder;

Αν ακόμη δεν έχεις καταλάβει, σου θυμίζουμε πως η τελευταία φορά που συνυπήρχαν κάτω από την ίδια τηλεοπτική στέγη Κουρής και Παπασπηλιόπουλος, ήταν τη σεζόν 2009-2010, όταν και έπαιζαν τα αδέρφια στη σειρά του Παπακαλιάτη «4».

Άγριες Μέλισσες: Η ασφάλεια συνέλαβε την Ελένη, ο Ζάχος την έσωσε και το Twitter τρελάθηκε

Μαζί τους ήταν και ο Χριστόφορος, αλλά και ο Πάνος Μουζουράκης. Αίσθηση ειδικά κάνει το σχόλιο ενός χρήστη που αναρωτιέται γιατί τσακώνονται τα αδέρφια του Παπακαλιάτη.

zaxos petros melisses6

Μπες στη gallery που ακολουθεί και δες τα υπόλοιπα.