Συντετριμμένος ο Alec Baldwin - Οι δηλώσεις μετά τον πυροβολισμό και τον θάνατο της Halyna Hutchins

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Συντετριμμένος ο Alec Baldwin - Οι δηλώσεις μετά τον πυροβολισμό και τον θάνατο της Halyna Hutchins

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins», δήλωσε ο χολιγουντιανός ηθοποιός.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το πρωί η είδηση πως ο Alec Baldwin κρατούσε το όπλο που εκπυρσοκρότησε στα γυρίσματα της νέας του ταινίας, προκαλώντας τον θάνατο της διευθύντριας φωτογραφίας Halyna Hutchins.

Ο Alec Baldwin ήταν στα γυρίσματα της νέας του ταινίας «Rust» όταν το prop gun που χρησιμοποιούσε για τις απαιτήσεις του ρόλου τραυμάτισε σοβαρά τη 42χρονη Halyna Hutchins, η οποία λίγα λεπτά μετά την αερομεταφορά της στο νοσοκομείο άφησε την τελευταία της πνοή.

Ο 63χρονος ηθοποιός δηλώνει συντετριμμένος στις πρώτες του δηλώσεις που ανάρτησε στο Twitter.

«Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσω το σοκ και τη θλίψη μου για το τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή της Halyna Hutchins, μιας συζύγου, μητέρας και αξιοθαύμαστης συναδέλφου μας», έγραψε σε post που ανέβασε στο προσωπικό του Twitter account. «Συνεργάζομαι πλήρως με την αστυνομία για να εξετάσουμε πώς συνέβη αυτή η τραγωδία», συνέχισε.

Ο ηθοποιός πρόσθεσε σε ένα δεύτερο tweet: «Είμαι σε επαφή με τον σύζυγό της, προσφέροντας την υποστήριξή μου σε αυτόν και την οικογένειά του. Η καρδιά μου είναι ραγισμένη για τον σύζυγό της, τον γιο τους και όλους όσοι γνώριζαν και αγάπησαν τη Halyna».

Ο Alec Baldwin σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα της νέας του ταινίας! Τι συνέβη

Τι συνέβη στα γυρίσματα της ταινίας

Ο 63χρονος ηθοποιός συμμετείχε στα γυρίσματα για το Rust στο Bonanza Creek Ranch όταν εκπυρσοκρότησε το όπλο που κρατούσε. Η Halyna και ο σκηνοθέτης Joel Souz έπεσαν και οι δύο θύματα αυτού του πυροβολισμού (αυτόπτης μάρτυρας μάλιστα κατέθεσε στην αστυνομία πως και οι δύο χτυπήθηκαν από την ίδια σφαίρα!) και μεταφέρθηκαν με πολύ σοβαρά τραύματα σε διαφορετικά νοσοκομεία.



Η Halyna μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης Αλμπουκέρκη, όπου δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της ενώ ο Joel διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Christus St. Vincent με ασθενοφόρο και νοσηλεύεται στην εντατική.

Οι πρώτες δηλώσεις του συζύγου της Halyna

Ο σύζυγος της Halyna, Matthew Hutchins, δήλωσε στο Insider: «Δεν είμαι σε θέση να σχολιάσω τα γεγονότα ή την κατάσταση που βιώνουμε αυτή τη στιγμή, αλλά εκτιμώ το ότι όλοι ήταν πολύ συμπονετικοί. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω αυτό που μας συνέβη».

O Alec Baldwin σκότωσε γυναίκα στο σετ - Ατυχήματα και δυστυχήματα σε γυρίσματα ταινιών!



Άγνωστες παραμένουν ακόμη οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκπυρσοκρότησε το όπλο, ενώ δεν έχουν απαγγελθεί κατηγορίες στον ηθοποιό.