Πρίγκιπας William ή πρίγκιπας Harry; Η Adele διαλέγει τον αγαπημένο της

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Πρίγκιπας William ή πρίγκιπας Harry; Η Adele διαλέγει τον αγαπημένο της

Ποιον από τους δύο επέλεξε η Adele ως αγαπημένο της;

Την καλύτερη φάση της ζωής της διανύει η Adele. Πριν από μία εβδομάδα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Easy On Me» που έγινε viral από τα πρώτα λεπτά της κυκλοφορίας του, ενώ και στην προσωπική της ζωή όλα πηγαίνουν περίφημα μετά και τη δημοσιοποίηση της σχέσης της με τον Rich Paul.

Και μπορεί να είσαι fan της Adele, όμως σίγουρα υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν γνωρίζεις για εκείνη, όπως για παράδειγμα ποιου star την τσίχλα έχει κάνει κορνίζα. Αυτό και άλλες πολλές ερωτήσεις απάντησε η 33χρονη στο παιχνίδι «This or That», στο πλαίσιο του βίντεο 73+ ερωτήσεις με τη Vogue.

adele 123032334 2918388475050607 1978687485271295517 n

Ποιος είναι ο αγαπημένος πρίγκιπας της Adele;

H Adele Adkins είναι βέρα Βρετανίδα, γεννημένη στο Τότεναμ του Λονδίνου, οπότε φυσικά έχει αγαπημένο πρίγκιπα. Ο δημοσιογράφος της Vogue ανάμεσα σε πολλές ερωτήσεις, τη ρώτησε αν προτιμάει τον William ή τον Harry.

Τότε η 33χρονη με ένα πονηρό γέλιο απάντησε πως ο αγαπημένος της είναι ο πρίγκιπας Harry. Και κάπως έτσι μου έδωσε ακόμη έναν λόγο να τη λατρεύω. Ωστόσο δεν αποτελεί έκπληξη η απάντησή της, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για τον Harry.

Η Adele κυκλοφόρησε νέο τραγούδι μετά από 5 χρόνια και το Twitter παραληρεί

Το 2011 στο Glamour είχε πει: «Eίμαι φαν του πρίγκιπα Harry. Ξέρω ότι είπα ότι δεν θα έβγαινα με τζίντζερ, αλλά είναι ο πρίγκιπας Harry! Τότε θα ήμουν πραγματική δούκισσα. Θα μου άρεσε μια βραδινή έξοδος μαζί του, μοιάζει πολύ διασκεδαστικός».

Βέβαια αυτή δεν ήταν η μόνη ερώτηση στην οποία αναφέρθηκε στη βασιλική οικογένεια, αφού όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που λένε οι Βρετανοί, απάντησε πως είναι αυτό που υποτίθεται όλοι έχουν συναντήσει τη βασίλισσα Ελισάβετ, και στην πραγματικότητα δεν ισχύει.



Ποιας star έχει κάνει κορνίζα την τσίχλα

Κι ενώ καθόταν στον κήπο στη διάρκεια του παιχνιδιού, ο δημοσιογράφος τη ρώτησε ποιο είναι το πιο σημαντικό απόκτημα που έχει στην κατοχή της. Η Adele σηκώθηκε μπήκε ξανά στο σπίτι με την κάμερα να ακολουθεί και περιχαρής έδειξε το απόκτημα της. Τι ήταν αυτό; Η τσίχλα της Celine Dion σε κορνίζα.

Το ραντεβού της Adele με τον Rich Paul στο γήπεδο και... ο έρωτας που δεν κρύβεται (photos)

Ο James Corden είχε τη Celine στο carpool και την ανάγκασε να φτύσει την τσίχλα της. Γνωρίζοντας όμως πόσο φαν είναι η Adele δεν την πέταξε και της την έφτιαξε σε κορνίζα.



Το βίντεο ήταν πολύ διασκεδαστικό και αξίζει να τη δεις και να την ακούσεις. Αν θέλεις πάντως να μάθεις ποιο ήταν το πιο ριψοκίνδυνο πράγμα που έκανε, η ίδια είπε πως ήταν το να τελειώσει τον γάμο της.