Τηλεθέαση: Καγιά- Μακρυπούλια Συμπέθεροι από τα Τίρανα και Νικολούλη έκαναν πρωτιές

Κατερίνα Μπούσιου
Τηλεθέαση: Καγιά- Μακρυπούλια Συμπέθεροι από τα Τίρανα και Νικολούλη έκαναν πρωτιές

Η ψυχαγωγία το απόγευμα αλλά και το βράδυ και η πρεμιέρα της Αγγελικής Νικολούλη συγκέντρωσαν τις προτιμήσεις των τηλεθεατών.


Το κοινό περίμενε με αγωνία την πρεμιέρα της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega και η πρωτιά της ήταν αναμενόμενη, τα τηλεπαιχνίδια το μεσημέρι με Βίκυ Καγιά στο Star και Zέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 είναι υψηλά στις προτιμήσεις των τηλεθεατών, ενώ οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα στο Mega γίνονται πια αγαπημένη συνήθεια.

Συμπέθεροι από τα Τίρανα: Η Κατερίνα Ζαρίφη τρέλανε ως Φώτω Γκιουλέκα το κοινό στο Twitter






https://www.instagram.com/p/CVAfA-CIx6y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ζέτα Μακρυπούλια και Βίκυ Καγιά μπροστά


Το Ρούκ Ζούκ με την Ζέτα Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1 είχε μικρότερο ποσοστό στο δυναμικό κοινό, το 16,2% και μεγαλύτερο το 22,9% και το Shopping Star με την Βίκυ Καγιά στο Star ξεκίνησε με 15% για να φτάσει και εκείνο στο 22,9% έχοντας πολύ καλές επιδόσεις και στο γενικό κοινό. Είναι προγράμματα με χιούμορ και με σταθερούς φάνς.




https://www.instagram.com/tv/CVVazNvqJ5c/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Τα βράδια της Παρασκευής θέλουν γέλιο και...αποκαλύψεις


Η Αγγελική Νικολούλη έκανε πρεμιέρα με το Φως στο Τούνελ στο Mega και οι αποκαλύψεις της για την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν, αλλά και η νέα υπόθεση με την μυστηριώδη δολοφονία υποπλοιάρχου, κράτησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η εκπομπή έφτασε μέχρι το 20,3% μετά τα μεσάνυχτα στο νεανικό-δυναμικό κοινό και το 25,1% στο γενικό κοινό. Φυσικά οι θαυμαστές της στο Twitter αποθέωσαν την δημοσιογράφο, την οποία και λόγω του τρέιλερ την αποκαλούν ως Batwoman της καρδιάς μας και στην πλειοψηφία τους αναρωτήθηκαν για την απουσία του ερευνητή Θανάση Κατερινόπουλου που ήταν μέχρι και την περσινή τηλεοπτική σεζόν συνεργάτης της.

Η Αγγελική Νικολούλη παραμένει μια...ναζιάρα γυναίκα που θα κυνηγήσει πάλι τους κακούς






https://www.instagram.com/p/CUw-QKzovNu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading





Τα βράδια της Παρασκευής ανήκουν πια στις ελληνικές κωμωδίες. Οι Συμπέθεροι από τα Τίρανα έφτασαν μέχρι το 27% στο νεανικό κοινό σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και έπιασαν....τριαντάρι στο γενικό κοινό, στο δεύτερο τους επεισόδιο που σχολιάστηκε πολύ θετικά στα social media.









Το Μην αρχίζεις τη μουρμούρα στον Alpha είναι all time classic επιλογή για τους τηλεθεατές και χθες Παρασκευή έφτασαν μέχρι το 19,6% στο νεανικό κοινό. Οι ιστορίες των ζευγαριών κρατούν το ενδιαφέρον και την φετινή τηλεοπτική χρονιά.



karidi


Λίγο...αδύναμη η πρεμιέρα για το Celebrity game night με την Σμαράγδα Καρύδη που αν και ευνοήθηκε από τα πολύ καλά ποσοστά που παρέλαβε από τους Συμπέθερους στα Τίρανα και ξεκίνησε με ένα 18,4% στην συνέχεια και λόγω του ανταγωνισμού, έπεσε στο 13,6% σύμφωνα με τα πρώτα (και όχι αναλυτικά) στοιχεία.



Δείτε στη photo gallery που ακολουθεί τα σχόλια για την χθεσινή εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη