Margot Robbie-Ryan Gosling: Η Barbie βρήκε...τον Ken της!

Margot Robbie-Ryan Gosling: Η Barbie βρήκε...τον Ken της!

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία της Barbie, φαίνεται πως έκλεισε το ιδανικότερο πρωταγωνιστικό ζευγάρι και τώρα ο πήχης και οι προσδοκιές μικρών και μεγάλων έχουν ανέβει... στα ύψη!

Για όλα τα κορίτσια που μεγάλωσαν με την Barbie και τον Ken, ήρθε η στιγμή να αναβιώσουν τα παιδικά τους χρόνια με μια ταινία-έκπληξη! Και δεν είναι μόνο το γεγονός της δημιουργίας της ταινίας αλλά το cast που είναι πιο ιδανικό από οτιδήποτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε.

Όπως έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες για τον ρόλο της αγαπημένη μας Barbie έχει επιλεγεί η Αμερικανίδα ηθοποιός Margot Robbie. Επειδή όμως Barbie χωρίς Ken δεν γίνεται, φαίνεται πως οι υπεύθυνοι της επερχόμενης ταινίας έχουν βρει τον κατάλληλο! Σύμφωνα με αποκλειστικές πηγές του Deadline, ο Ryan Gosling βρίσκεται στις τελικές διαπραγματεύσεις για να υποδυθεί τον εμβληματικό χαρακτήρα της Mattel στην ταινία της Warner Bros.

Το σπίτι της Margot Robbie είναι ένας cozy παράδεισος - Δες το εσωτερικό του

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι γυναίκα, η Greta Gerwig ενώ εκείνη ευθύνεται και για την επιλογή του πρωταγωνιστικού ρόλου από την Margot Robbie.


https://www.instagram.com/p/CVD9lkfFLdz

O Ryan Gosling είπε το ναι, την τελευταία στιγμή

Δεδομένου του πολυάσχολου προγράμματός του, ο 40χρονος ηθοποιός είχε απορρίψει αρχικά τον ρόλο καθώς τα γυρίσματα πολλών παράλληλων ταινιών που είχε ήδη υπογράψει βρίσκονταν σε εξέλιξη. Με την έλευση όμως της πανδημίας, πολλές ταινίες διεκόπησαν με αποτέλεσμα να έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο απ' ό,τι είχε προγραμματίσει. Σύμφωνα με πηγές από την πλευρά του ηθοποιού, η ταινία της Warner Bros ήταν ένα project που τον ενθουσίασε από την πρώτη στιγμή.

Ryan Gosling

Με τον Gosling να βρίσκεται πολύ κοντά στις υπογραφές του συμβολαίου, η ταινία φαίνεται να βρίσκεται πως έχει πάρει το πράσινο φως για να ξεκινήσει γυρίσματα, τα οποία θα ξεκινήσουν άμεσα, στις αρχές του 2022.



Οι λεπτομέρειες της πλοκής της ταινίας είναι άγνωστες προς το παρόν, αλλά δεδομένου του ιστορικού της Gerwig ως σκηνοθέτη, μπορεί κανείς να περιμένει ότι αυτή δεν θα είναι μια τυπική απόδοση της ιστορία της αγαπημένης κούκλας εκατομμυρίων κοριτσιών ανά τον κόσμο.

Άλλη μια έκπληξη αποτελεί ο διπλός ρόλος της Robbie η οποία έχει αναλάβει την παραγωγή της ταινίας κάτω από την σκέπη της LuckyChap Entertainment μαζί με τον Tom Ackerley του LuckyChap, τον Robbie Brenner της Mattel και τον David Heyman.


https://www.instagram.com/p/CUoIjJqFEtn

Όσο για τον Gosling, ο ρόλος μπορεί να είναι ένα από τα πιο επίκαιρα casting των τελευταίων ετών και είναι βέβαιο ότι θα ενθουσιάσει τους θαυμαστές του ακόμη περισσότερο. Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός ολοκλήρωσε πρόσφατα την παραγωγή της ταινίας δράσης του Netflix «The Gray Man», στην οποία πρωταγωνιστεί δίπλα στον Chris Evans.