Κομάντα και Δράκοι: H ιστορία του Ντόντου αποκαλύπτεται και ο Μπάμπα Μπομπ εμφανίζεται σ΄ένα χωράφι

Κομάντα και Δράκοι: H ιστορία του Ντόντου αποκαλύπτεται και ο Μπάμπα Μπομπ εμφανίζεται σ΄ένα χωράφι

Ο Γιώργος συνειδητοποιεί κάτι τρομακτικό που τα κομάντα θα αντιμετωπίσουν ως πρόκληση και όχι ως φόβο!

Κι ενώ το προηγούμενο επεισόδιο μας έχει αφήσει με πολλά αναπάντητα ερωτήματα (τι συνέβη στην Ίρις και ποιανού ήταν το χέρι που έβγαινε από τον τάφο;) το σημερινό επεισόδιο από την σειρά του MEGA «Κομάντα και Δράκοι» έρχεται να περιπλέξει ακόμη περισσότερο τα όσα πιστεύουμε για την εξέλιξή της.

Το επεισόδιο της περασμένης Κυριακής (17/10) έχει φέρει γι' ακόμα μια φορά τα πάνω κάτω στο χωριό ενώ η Ίρις, αποφασισμένη να βρει τον Μπάμπα Μπομπ, κατευθύνεται στην σπηλιά στην οποία υποψιάζεται ότι κρύβονται όλα τα μυστικά της εξαφάνισή τους.

iris

Τα Κομάντα επισκέπτονται τη γιαγιά της Λουλούς, Λουλουδιά, που τους εξιστορεί το παρελθόν του Ντόντου και της μητέρας του. Τους μιλάει επίσης για το μακελειό του Άη-Γιώργη, όπου δύο οικογένειες ξεκληρίστηκαν λόγω μιας παλιάς βεντέτας, και τους προειδοποιεί να μείνουν μακριά από το βουνό. Εγκλωβισμένη στα δαιδαλώδη ανοίγματα της σπηλιάς, τραυματισμένη και μόνη στο σκοτάδι, η Ίρις κάνει μια σειρά ανακαλύψεων…

Κομάντα και Δράκοι: Το Twitter υποκλίνεται στον Λευτέρη Κοκογιαννάκη για τον ρόλο του «Ντόντο»

Την ίδια νύχτα, ο Μπάμπα Μπομπ βρίσκεται γυμνός και αποπροσανατολισμένος σε ένα χωράφι. Τι να συνέβη όσο έλειπε και πώς θ΄αντιδράσουν οι άλλοι γύρω του;



Σοκαρισμένη από το περιστατικό με το όπλο και ανήσυχη, μήπως το μάθει ο πατέρας της, η Ναυσικά έρχεται πιο κοντά με τον Νεκτάριο, ο οποίος έχει αρχίσει να μπλέκεται στις «σκοτεινές» ενέργειες των Δράκων.

drakoi

Ο Δρακο-Μιχάλης ετοιμάζει το σχέδιο παραλαβής των λύτρων για την απελευθέρωση της Καλογρίδη σε ένα λούνα παρκ. Στη συνέχεια, καλοπιάνει τον Ντόντο για να τον βοηθήσει στα σχέδιά του, πείθοντάς τον ότι η Καλογρίδη είναι υπεύθυνη για το θάνατο του πατέρα του, Δρακαντώνη, κάτι που δεν είναι αλήθεια.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του νονού του, ο Ντόντος προκαλεί black out στο λούνα παρκ, αλλά η εμφάνιση του επιθεωρητή Αναστασάκη με μια ομάδα αστυνομικών τινάζει την παράδοση των λύτρων στον αέρα.

Την ίδια ώρα, ο Γιώργος συνειδητοποιεί κάτι τρομακτικό: σε 4 μέρες είναι η επέτειος των 100 χρόνων του μακελειού στο εκκλησάκι του Άη-Γιώργη…


https://www.instagram.com/tv/CVaJ_VSI52T/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η δράση εκτυλίσσεται σε δύο διαφορετικούς κόσμους, που κινούνται ο ένας στην κρητική παράδοση και ο άλλος σε ένα παράλληλο σύμπαν. Με σεναριακή μαεστρία και κινηματογραφική σκηνοθετική ματιά, ο Θοδωρής Παπαδουλάκης πλέκει μία πρωτόγνωρη, νεανική, μεταφυσική ιστορία κάθε Κυριακή στις 22:30, στο MEGA.