Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα της φωτογραφία με την Ada θα σε κάνει να ξεχάσεις πως είναι Δευτέρα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Χριστίνα Κοντοβά: Η νέα της φωτογραφία με την Ada θα σε κάνει να ξεχάσεις πως είναι Δευτέρα

Η χαριτωμένη Ada εμφανίζεται και πάλι στο Instagram της μαμάς της.

Μία από τις πιο όμορφες ιστορίες που έγινε γνωστή μέσα στο 2021 είναι αυτή της Χριστίνας Κοντοβά, η οποία αποκάλυψε στις αρχές Απριλίου την πρόθεσή της και τις προσπάθειες που κάνει για να υιοθετήσει ένα παιδάκι από την Uganda.

Η σχεδιάστρια σε σχετική ανάρτησή της είχε αναφέρει πως είχε ξεκινήσει από καιρό τις προσπάθειες της υιοθεσίας και πως αυτή θα ολοκληρωνόταν προς τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου. Μέχρι τότε η Χριστίνα θα είναι η ανάδοχη μαμά της Ada.

kontova ada

H νέα φωτογραφία μαμάς και κόρης θα σου φτιάξει τη μέρα

Η Χριστίνα Κοντοβά ανεβάζει κατά διαστήματα φωτογραφίες με την ανάδοχη (και σχεδόν επίσημα) κόρη της στο Instagram account της, οι οποίες όπως είναι λογικό συγκεντρώνουν πλήθος likes και σχολίων, τόσο από celebrities φίλους της σχεδιάστριας, όσο και από τους followers της.

Χριστίνα Κοντοβά: Οι νέες φωτογραφίες της Ada και το παρατσούκλι της (photos)

Η μικρή Ada έχει τρελάνει το κοινό, το οποίο δεν χορταίνει να τη βλέπει κάθε φορά. Και αν η σημερινή μέρα δεν έχει ξεκινήσει καλά για εσένα (Δευτέρα γαρ), τότες μπορείς να δεις τη φωτογραφία που ανέβασε η Χριστίνα Κοντοβά το Σάββατο (23/10) στο Instagram της.


https://www.instagram.com/p/CVXWVReLUqb

Μαμά και κόρη ποζάρουν με το ίδιο outfit και στο caption έχει αρκεστεί να γράψει απλά τη λέξη «together» (aka «μαζί»). Για την ιστορία η φωτογραφία της συγκέντρωσε πάνω από 17 χιλιάδες likes και είναι πραγματικά τρομερά cute.

Το story της Χριστίνας με την Ada και τον σύντροφό της Τζώνη Καλημέρη

Το καλοκαίρι του 2020 η Χριστίνα μπήκε σε λίστα ως υποψήφια θετή μητέρα και λίγο καιρό μετά μπήκε στη ζωή της η Αda. «Η διαδικασία της αναδοχής στην Ουγκάντα διαρκεί περίπου 12 μήνες κατά τους οποίους θα πρέπει να μένω κυρίως στη χώρα. Αφού συμπληρωθεί ο χρόνος αναδοχής θα προχωρήσω σε επίσημη υιοθεσία», είχε αναφέρει στην αρχική της ανάρτηση τον Απρίλιο του 2021 η σχεδιάστρια.

Ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό είχε αναφέρει πως σύμφωνα με τις πληροφορίες του, η διαδικασία της αναδοχής θα ολοκληρωνόταν μετά το καλοκαίρι, πιθανότατα τον Οκτώβριο ή Νοέμβριο, οπότε η σχεδιάστρια θα επιστρέψει πια μαζί με την κόρη της στην Ελλάδα.



Ο Τζώνη Καλημέρης είναι στο πλευρό της σε αυτό το ταξίδι από την πρώτη στιγμή και την Κυριακή (24/10) προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο της Uganda όπου τον περίμεναν μαμά και κόρη.

Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκινητική εξομολόγηση για την υιοθεσία ενός παιδιού από την Ουγκάντα

Μάλιστα στα story της ανέβασε ίσως το πιο συγκινητικό στιγμιότυπο, με την Ada στην αγκαλιά του Τζώνη. Ακόμη μια τρυφερή και όμορφη φωτογραφία από τη Χριστίνα Κοντοβά, η οποία είναι αδύνατο να μη σε συγκινήσει.

Δες όλες τους τις φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.