Μπισμπίκης- Βανδή: Η νέα έξοδος και πώς συνδέεται με τη σειρά Κομάντα και Δράκοι (photos)

Μπισμπίκης- Βανδή: Η νέα έξοδος και πώς συνδέεται με τη σειρά Κομάντα και Δράκοι (photos)

H εξήγηση για την κοινή εμφάνιση Μπισμπίκη- Βανδή σε κρητικό στέκι στο Μοσχάτο. 

Πολλά έχουν ακουστεί τον τελευταίο καιρό για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη, καθώς πριν από έναν μήνα είχε δημοσιευθεί φωτογραφία τους από την Ερμού, ενώ λίγο καιρό αργότερα ο φωτογραφικός φακός τούς είχε συλλάβει αγκαλιά σε κουτούκι στα Εξάρχεια.

Ωστόσο, το βράδυ Σαββάτου φωτογραφήθηκαν σε κρητικό γλέντι στο Μοσχάτο σε κέντρο που είναι γνωστό για την live παραδοσιακή Κρητική μουσική που παίζει.

Η νέα κοινή εμφάνιση για Βανδή και Μπισμπίκη

Ο φακός συνέλαβε τον ηθοποιό από τα Κομάντα και Δράκοι με την Δέσποινα Βανδή στο πλευρό του, λίγο μετά το τέλος του Live του J2Us.



Η 52χρονη τραγουδίστρια και ο 43χρονος ηθοποιός δεν κρύφτηκαν και φάνηκαν να διασκεδάζουν με τη μουσική ενώ η Δέσποινα δεν σταματούσε να χαμογελά αδιαφορώντας για τα βλέμματα του κόσμου γύρω της.

Γιατί επέλεξε το κέντρο αυτό ο Μπισμπίκης;

Η σύνδεση είναι απλά και απόλυτα δεμένη με τα Κομάντα και Δράκοι, τη σειρά μυστηρίου του MEGA στην οποία πρωταγωνιστεί ο Μπισμπίκης.

Στο κέντρο αυτό παίζει μουσική ο Γιώργος Στρατάκης, ο οποίος είναι αδερφός του Χρήστου Στρατάκη. Ο Χρήστος είναι ο Νεκτάριος από τα Κομάντα και Δράκοι που έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις.

Δέσποινα Βανδή: Η αποκάλυψη για το μαγαζί που διασκέδασε με τον Μπισμπίκη και η διαφορά ηλικίας

Χρήστος και Βασίλης έχουν πολλές κοινές σκηνές στα γυρίσματα της σειράς που συνεχίζονται στην Κρήτη.

Όπως ακριβώς συνέβη και στην έξοδο στα Εξάρχεια που το κέντρο ήταν στέκι του Μπισμπίκη και σε αυτή την περίπτωση, το κέντρο που εμφανίστηκε το όπως όλα δείχνουν νέο ζευγάρι της σόουμπιζ ήταν επιλογή και πάλι του ηθοποιού.

Δες τις φωτογραφίες παρακάτω.