Το «Νησί» επιστρέφει: Η αποκάλυψη της Βικτόρια Χίσλοπ για τη σειρά που καθήλωσε το κοινό

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Το «Νησί» επιστρέφει: Η αποκάλυψη της Βικτόρια Χίσλοπ για τη σειρά που καθήλωσε το κοινό

Η συγγραφέας του βιβλίου έκανε μια αποκάλυψη που ενθουσίασε.

Έχουν περάσει ακριβώς 11 χρόνια από την ημέρα που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο της δραματικής σειράς «Το Νησί». Το βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ έγινε σειρά, και μάλιστα αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό όσο καμία άλλη.

Και 11 χρόνια μετά έρχεται η συγγραφέας και εμπνεύστρια της ιστορίας να αποκαλύψει πως το νησί θα επιστρέψει και θα συνεχιστεί σαν σειρά.

hislop

Η αποκάλυψη της Βικτόρια Χίσλοπ για «Το Νησί»

Η συγγραφέας που εμφανίζεται στο Dancing With The Stars τις Κυριακές το βράδυ, αποκάλυψε στα παρασκήνια, πως υπάρχουν σκέψεις και θέληση, το νησί να επιστρέψει σαν σειρά ξανά και να παρουσιαστεί η συνέχεια, μέσα στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

#Καρτ Ποστάλ: Η νέα σειρά της ΕΡΤ έκανε πρεμιέρα και το Twitter αποθέωσε τον Χαραλαμπόπουλο

Η σειρά θα ακολουθεί προφανώς το βιβλίο της Βικτόρια Χίσλοπ, «Μια νύχτα του Αυγούστου» που ουσιαστικά είναι η συνέχεια της ιστορίας.



«Έχω γράψει τη συνέχεια για το νησί το “Μια νύχτα του Αυγούστου” μόλις έχει κυκλοφορήσει, κι έχουμε αρχίσει με το σενάριο, ένα σχέδιο για μια νέα τηλεοπτική σειρά», είπε στην κάμερα η συγγραφέας. Η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν θα υπάρχουν πρωταγωνιστές από το προηγούμενο, με τη Βικτόρια να απαντά πως αυτή είναι η πρώτη τους ιδέα και το θέλουν, γιατί ουσιαστικά η ιστορία αρχίζει λίγα χρόνια μετά.

Η συνέχεια της ιστορίας από τη Βικτόρια Χίσλοπ

Η Βικτόρια Χίσλοπ εμπνεύστηκε την ιστορία για το πρώτο βιβλίο αρχικά έπειτα από μια επίσκεψη της στην Ελλάδα και την Κρήτη. Η συνέχεια της ιστορίας με τίτλο «Μια νύχτα του Αυγούστου» κυκλοφόρησε πριν από λίγους μήνες, και πλέον μετά τις δηλώσεις της περιμένουν όλοι την επιστροφή της σειράς που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Οι καρτ ποστάλ της Βικτόρια Χίσλοπ θα σε ταξιδέψουν σε ολόκληρη την Ελλάδα

Η πλοκή του βιβλίου έχει ως εξής: 25 Αυγούστου 1957: Η αποικία λεπρών στη Σπιναλόγκα κλείνει και ακολουθεί ένα γλέντι στην Πλάκα, στο χωριό ακριβώς απέναντι. Οι υγιείς συναντούν τους πρόσφατα θεραπευμένους και όλοι μαζί τρώνε, χορεύουν και γιορτάζουν αυτή τη σπουδαία στιγμή απελευθέρωσης από τον φόβο και την αρρώστια.

Όλα παγώνουν, ωστόσο, όταν ακούγονται δυο πυροβολισμοί. Η Άννα πέφτει νεκρή από τον σύζυγό της (Γιάννης Στάνκογλου τότε) και το κλείσιμο της αποικίας θα μείνει συνδεδεμένο για πάντα με την τραγωδία.

Το ζήτημα είναι πώς θα συνεχίσουν να ζουν αυτοί που έμειναν πίσω;

Η επιστροφή στην τηλεόραση

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν μέχρι στιγμής, το βιβλίο για να συνεχιστεί η σειρά το θέλουν και ιδιωτικά κανάλια, πέρα από την κρατική τηλεόραση, με το Mega να κάνει έντονο το ενδιαφέρον του.

Αν τελικά αυτό συμβεί, το Νησί θα επιστρέψει στο τηλεοπτικό σπίτι που ξεκίνησε την πορεία του πριν από 11 χρόνια.