Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης έκανε comeback και το Twitter τον ζητάει απεγνωσμένα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης έκανε comeback και το Twitter τον ζητάει απεγνωσμένα

Ο Γιώργος Γάλλος έφερε μνήμες των προηγούμενων κύκλων και το Twitter αντέδρασε.

Το επεισόδιο της Τρίτης (26/10) στις Άγριες Μέλισσες άξιζε να το δεις για πολλούς λόγους , όμως η επιστροφή του Μιλτιάδη ήταν ίσως ό,τι καλύτερο συνέβη.

Ο Γιώργος Γάλλος ήταν από τους ηθοποιούς που αγαπήθηκε όσο κανένας άλλος στις Άγριες Μέλισσες και ο χαμός του στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου συγκλόνισε το κοινό.

agries melisses sevastoi eleni

Ο Μιλτιάδης έκανε come back και το Twitter τρελάθηκε

Το trailer του επεισοδίου της Τρίτης που προβλήθηκε από το βράδυ της Δευτέρας (25/10) έκανε ιδιαίτερη αίσθηση για έναν και μόνο λόγο. Η σκηνή Λάμπρου-Μιλτιάδη άρχισε να σχολιάζεται από νωρίς και όλοι περίμεναν τη στιγμή που θα τη δουν στην οθόνη τους.

Άγριες Μέλισσες: Ο Μιλτιάδης επιστρέφει και στοιχειώνει- Η φωτογραφία από τα γυρίσματα

Ο Λάμπρος τραγουδούσε στη φυλακή, και θυμήθηκε μία σκηνή με τον πατέρα του, όταν τον έπιασε να τραγουδάει το ίδιο ακριβώς τραγούδι πλέκοντας καλάθια στον πρώτο κύκλο. Η εμφάνιση του Μιλτιάδη έκανε όπως ήταν λογικό το Twitter να τρελαθεί, σχολιάζοντας συνεχώς και ζητώντας απεγνωσμένα την επιστροφή του.


https://www.instagram.com/p/CVfOeUyqWrK

Ο χαμός του Μιλτιάδη στον δεύτερο κύκλο

Ποιος μπορεί να ξεχάσει το τελευταίο επεισόδιο των Άγριων Μελισσών του δεύτερου κύκλου και τον τρόπο με τον οποίο έφυγε ο Μιλτιάδης;

Η Μυρσίνη έχει βάλει σκοπό της ζωής της να βγάλει από τη μέση τις τρεις αδερφές και βάζοντας φωτιά στο χωριό με τη βοήθεια του Μελέτη και του Μεγαρίτη για αντιπερισπασμό καταστρώνει το σχέδιο εξόντωσής τους.

Ο Μεγαρίτης με τους Άβαντες καταφέρνουν να μπουν στο σπίτι των Σταμίραινων, όπου και ξεκινάει ένας αγώνας επιβίωσης. Ο Μιλτιάδης τραυματισμένος σαν από μηχανής θεός σκοτώνει έναν έναν τους εισβολείς σώζοντας τα κορίτσια.

Άγριες Μέλισσες: Τα λόγια που ψιθύρισε ο Μιλτιάδης πριν πεθάνει έκαναν την αποκάλυψη

Τραυματισμένος κατευθύνεται στο σπίτι του Δούκα όπου βρίσκει την Ανέτ νεκρή στα πόδια του. Η σκηνή πια τελειώνει με τον Μιλτιάδη να σέρνεται μέχρι το κομμένο δέντρο που κρεμάστηκε ο Γιάννος και να αφήνει την τελευταία του πνοή τραγουδώντας το Μάτια Κλειστά.

Το δάκρυ τρέχει κορόμηλο και οι twitter fans δεν μπορούν να συγκρατήσουν τους λυγμούς τους.

Το guest της Τρίτης ήταν ό,τι καλύτερο συνέβη και το Twitter το απέδειξε.