Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Alec Baldwin μετά το φονικό στα γυρίσματα ταινίας

Πατούλια Κατερίνα
Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Alec Baldwin μετά το φονικό στα γυρίσματα ταινίας

Φανερά αλλαγμένος ο Alec Baldwin: Για ψώνια με τη σύζυγό του μετά το φονικό.

Η προηγούμενη εβδομάδα υπήρξε η πιο δύσκολη για τον 63χρονο ηθοποιό Alec Baldwin ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα την 42χρονη διευθύντρια της φωτογραφίας Halyna Hutchins ενώ τραυμάτισε σοβαρά και τον 48χρονο σκηνοθέτη της ταινίας Rust, Joel Souza στο Νέο Μεξικό.

Η εισαγγελέας Μαίρη Κάρμακ-Άλτγουις δεν απέκλεισε τη δίωξη εις βάρος του ηθοποιού Alec Baldwin εξηγώντας σε συνέντευξη τύπου έξι ημέρες μετά την τραγωδία:

«Εκείνος πυροδότησε το όπλο», είπε η εισαγγελέας της Σάντα Φε και συμπλήρωσε:
«Ολες οι επιλογές είναι στο τραπέζι σε αυτό το στάδιο» και κανείς δεν αποκλείεται από μια πιθανή δίωξη».

Συντετριμμένος ο Alec Baldwin - Οι δηλώσεις μετά τον πυροβολισμό και τον θάνατο της Halyna Hutchins

Η αλλαγή στην εμφάνιση του Alec Baldwin



Μία εβδομάδα μετά το τραγικό δυστύχημα το οποίο κόστισε τη ζωή στην 42χρονη κοπέλα, ο φακός συνέλαβε τον Baldwin στο Vermont, να κάνει ψώνια με τη σύζυγό του.

Ο 63χρονος ηθοποιός φαινόταν συντετριμμένος ενώ έκανε και αλλαγή στην εμφάνισή του, ξυρίζοντας το μούσι που προφανώς είχε μεγαλώσει για τις ανάγκες του ρόλου του στο Western Rush.

Ο Alec Baldwin σκότωσε γυναίκα στα γυρίσματα της νέας του ταινίας! Τι συνέβη

Ο 63χρονος Alec ήταν συμπαραγωγός της ταινίας Rust, ενός γουέστερν που διαδραματίζεται στο Κάνσας τη δεκαετία του 1880 ενώ στην ταινία υποδυόταν έναν παράνομο και παππού ενός 13χρονου που καταδικάζεται επειδή σκοτώνει κατά λάθος έναν άνθρωπο. Τα γυρίσματα της ταινίας διακόπηκαν και αν κρίνουμε από την αλλαγή στην εμφάνιση του Baldwin η παραγωγή θα σταματήσει μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα.
Πάντως μετά την αποχώρηση από το κατάστημα, ήταν η σύζυγος του Alec, Hilaria εκείνη που οδήγησε το SUV αυτοκίνητό τους



Τι περιμένουμε για τον τραγικό θάνατο;

Μέχρι στιγμής δεν έχει ασκηθεί καμία δίωξη για την υπόθεση αυτήν ενώ οι αρχές έχουν στην κατοχή τους το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στα γυρίσματα, ένα ρεβόλβερ Long Colt.

Σε δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι ο Alec Balwdin παρέλαβε ένα όπλο, που ο ίδιος πίστευε ότι ήταν «νεκρό» –δηλαδή ασφαλές– από τον βοηθό σκηνοθέτη Ντέιβιντ Χολς.

Ποια ήταν η Halyna Hutchins

Η Halyna Hutchins ήταν μία cinematographer με βάση το Los Angeles. Γεννήθηκε στην Ουκρανία και μεγάλωσε σε μία Σοβιετική βάση στον Αρκτικό Κύκλο. Πριν γίνει κινηματογραφίστρια, σπούδασε δημοσιογραφία στο Κίεβο στο Εθνικό Πανεπιστήμιο της Ουκρανίας.


https://www.instagram.com/p/CVbXNsDg-We

Ο ηθοποιός Jensen Ackles που είχε προστεθεί τελευταίος στο καστ του western έκανε ένα αφιέρωμα στην αδικοχαμένη γυναίκα στον λογαριασμό του στο Instagram.