Διεθνές βραβείο για τον αστυνόμο του Σασμού - Αγνώριστος ο Δημήτρης Ήμελλος στην νέα του ταινία

Κατερίνα Μπούσιου
Διεθνές βραβείο για τον αστυνόμο του Σασμού - Αγνώριστος ο Δημήτρης Ήμελλος στην νέα του ταινία

Πρωταγωνιστής στην ταινία «Ράφτης» ο Δημήτρης Ήμελλος. Μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Ταμίλα Κουλίεβα, βραβεύτηκαν πρόσφατα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Ισπανίας. 

Ο αγαπημένος μας αστυνόμος Αντώνης Φραγκιαδάκης, που θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις στο Σασμό του Alpha και τον υποδύεται ο ηθοποιός Δημήτρης Ήμελλος, βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Ισπανία για να παραλάβει το βραβείο του μαζί με την Ταμίλα Κουλίεβα για την ταινία «Ράφτης» της ελληνο-γερμανίδας σκηνοθέτη Σόνια Κέντερμαν στην οποία συμμετέχουν και οι δύο ηθοποιοί.

Spoiler Σασμός: Γιατί η Καλλιόπη δολοφονεί την Βασιλική; Ποιος είναι ο δεύτερος θάνατος;



Από την Κρήτη στην....Ιαπωνία

Η ταινία «Ράφτης» που κυκλοφόρησε στα τέλη του καλοκαιριού, κάνει ήδη μια παγκόσμια περιοδεία στις κινηματογραφικές αίθουσες της Ευρώπης αλλά και του κόσμου. Μάλιστα στις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram και η σκηνοθέτης, φαίνεται πως εκτός από την Ευρώπη, η ταινία έχει αγαπηθεί και στην Ιαπωνία.


https://www.instagram.com/p/CUuK0KAAckE/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στην ταινία ο χαρισματικός Δημήτρης 'Ημελλος υποδύεται έναν πενηντάρη ράφτη που έχει κληρονομήσει την οικογενειακή επιχείρηση του πατέρα του (Θανάσης Παπαγεωργίου) Όταν εκείνος φεύγει από την ζωή, καλείται να αντιμετωπίσει τα χρέη του πατέρα του και να ξαναστήσει την ζωή του από την αρχή. Χωρίς να χάσει το ιδιαίτερο στύλ του, θα δημιουργήσει ένα τροχήλατο ραφτάδικο και θα γυρνά με αυτό τις γειτονιές της Αθήνας και του Πειραιά. Η γνωριμία του με την μικρή Βικτώρια και την μητέρα της (Ταμίλα Κουλίεβα) θα του αλλάξει όλη του τη ζωή. Θα γίνει η μούσα του στη μόδα, αλλά θα τον βγάλει και από περιθώριο της προσωπικής του ζωής στην οποία ζούσε εγκλωβισμένος για μισό αιώνα.



https://www.instagram.com/p/CS_0cvKKc3f/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading


Ο ηθοποιός Δημήτρης 'Ημελλος ο οποίος αρχικά σπούδασε στην Νομική και αργότερα στην δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου αλλά και στην ανώτερη δραματική σχολή της Μόσχας στη Ρωσία, έχει διαγράψει όλα αυτά τα χρόνια μια σπουδαία πορεία στο ελληνικό θέατρο. Και το 2001 τιμήθηκε και με το θεατρικό βραβείο «Δημήτρης Χόρν». Φέτος το ευρύ κοινό τον γνώρισε ακόμη καλύτερα με την συμμετοχή του στον Σασμό του Alpha. Ο ρόλος του όπως θα δούμε και στην συνέχεια θα εξελιχθεί ακόμη περισσότερο. Άλλωστε είναι ο μόνος μαζί με τον παπά του χωριού που γνωρίζει τα μυστικά του παρελθόντος.

(Φωτό instagram @sonializakenterman - NDP photo agency)