Δανάη Παππά: Η «Θοδώρα» από τον Σασμό μαζί με τον Μαθιό σε video που δεν έχεις ξαναδεί

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Δανάη Παππά: Η «Θοδώρα» από τον Σασμό μαζί με τον Μαθιό σε video που δεν έχεις ξαναδεί

Η ηθοποιός ανέβασε στο Instagram account της φωτογραφίες με τον μπαμπά και τον αδερφό της.

Η Σασμό είναι μία από τις ηθοποιούς της νέας γενιάς, η οποία έχει καταφέρει να κάνει τον κόσμο να ασχολείται μαζί της, λόγω της δουλειάς της. Τη γνώρισες περίπου τέσσερα χρόνια πριν μέσα από το Τατουάζ του Ανδρέα Γεωργίου, ενώ συμμετείχε και στις 8 λέξεις.

Φέτος τη βλέπεις στον Σασμό ως Θοδώρα, και ο ρόλος της είναι από αυτούς που σχολιάζεται εντόνως από το κοινό. Για την ακρίβεια, η Θοδώρα είναι από τα πρόσωπα που έχει εκνευρίσει κάπως το κοινό, και αυτό οφείλεται στο ερωτικό τρίγωνο με τον Γιώργη και τον Πετρή.


https://www.instagram.com/p/CVYJB1BqtM6

Οι backstage φωτογραφίες της Δανάης Παππάς

Κι ενώ κανείς δεν ξέρει τι κατάληξη θα έχει η Θοδώρα και οι σχέσεις της, εκείνη ανεβάζει στο Insagram της, φωτογραφίες και βίντεο από τα backstage της σειράς, τα οποία φυσικά βλέπουν πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας.

Όπως θα δεις και μόνη σου παρακάτω, στη μία φωτογραφία ποζάρει στα παρασκήνια με τον τηλεοπτικό μπαμπά της, τον ηθοποιό Στάθη Μαντζώρο, με το caption να γράφει «μπαμπάς και κόρη», ενώ στην άλλη με τον αδερφό της τον Μανόλη και τον μπαμπά της, γράφοντας «family».



Κι έτσι όπως βλέπεις τα δύο αδέρφια στη φωτογραφία θα σκέφτεσαι πως είναι πολύ ενωμένα και αγαπημένα. Ωστόσο αν έχεις δει έστω κι ένα επεισόδιο Σασμό, τότε θα ξέρεις πως αυτό δεν ισχύει. Χαρακτηριστικές είναι οι σκηνές άλλωστε μετά τη δολοφονία του Στεφανή, στην οποία ο Μανόλης γνωρίζει τον ένοχο, εκείνη το έχει καταλάβει, και τον εκφοβίζει και τον απειλεί να πει την αλήθεια.

Σασμός: Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει τα πάντα για τη Θοδώρα! Spoiler για το μέλλον της

Το βίντεο της Θοδώρας με τον Μαθιό

Και σαν να μην έφτασαν οι αδημοσίευτες backstage φωτογραφίες της , ήρθε κι ένα βίντεο με τον Μαθιό (aka Δημήτρης Λάλος) το οποίο τρέλανε τους φανς.

Ένα boomerang με τον τηλεοπτικό μπαμπάς της και τον Μαθιό ανέβασε η Δανάη Παππά και το #teamΜαθιός έχει ξετρελαθεί. Ο Δημήτρης Λάλος είναι ένας πολύ γοητευτικός άντρας, ένας εξαιρετικός ηθοποιός, και ο αγαπημένος δολοφόνος των fans του Σασμού.

Σασμός: Η Δανάη Παππά μιλά για τη Θοδώρα – Τι θα γίνει στο τρίγωνο με τον Γιώργη και τον Πετρή

Στα διαλείμματα των γυρισμάτων οι ηθοποιοί ξεκουράζονται, περνούν καλά και μιλούν και αυτό το κλίμα μετέδωσε και η Δανάη Παππά με το αδημοσίευτο υλικό που ανέβασε.



Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery παρακάτω.