Γη της ελιάς: Τα μυστικά του Ισίδωρου βγαίνουν στο φώς- H μαμά της Αθηνάς απειλεί τον Δημήτρη

1180 SHARES

Ο γιός του, Μάνος μαθαίνει ότι έχει αδερφή. Ο Στάθης και Ιουλία σε μεγάλο αδιέξοδο. Ο δεσμός τους περνάει κρίση μετά τις υποψίες της Αρετής.

Η Μυρτάλη πιο αποφασισμένη και σκληρή από ποτέ, καθιστά στον Ισίδωρο σαφή την απόφασή της να διεκδικήσει το σύνολο της περιουσίας, ακόμα και το δικό του μερίδιο, γεγονός που τον κάνει έξαλλο. Ο Ισίδωρος, όμως, έχει ακόμα ένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει, καθώς ο δικαστικός κλητήρας τού επιδίδει την αγωγή της Αντιγόνης εναντίον του.

 

Ο Λυκούργος μαθαίνει, εμπιστευτικά, από τον αστυνόμο Κουράκο όλο το παρασκήνιο για τους φόνους του Πέτρου και της Στέλλας. Η Αθηνά, σε μια στιγμή αδυναμίας, εξομολογείται στη Μαργαρίτα την ερωτική σχέση που είχε με κάποιον μικρότερό της, χωρίς βέβαια να αποκαλύψει ποιος ήταν.

Γη της ελιάς: Τρολάρισμα δίχως τέλος για τον Στάθη και το σατανικό σχέδιο της Χάιδως εναντίον του

 

Η μαμά της Αθηνάς απειλεί τον Δημήτρη

Ο Δημήτρης πηγαίνει στο Σούνιο και συναντιέται με τη μάνα της Αθηνάς, κρυφά απ΄ όλους. Ο Στάθης και η Ιουλία συναντιούνται σε ένα ακόμα παράνομο ραντεβού και τώρα πια καταλαβαίνουν ότι βρίσκονται σε αδιέξοδο. Στην συνάντηση μαμάς Αθηνάς (Μάρω Κοντού) και του Δημήτρη εκείνη τον προειδοποιεί ακόμη και με την ζωή του να μην πειράξει την κόρη της.

Γη της ελιάς: Τα δάκρυα του Φίλιππου trend στο Twitter - η Χάιδω σχεδιάζει τη δολοφονία του Στάθη

Πηγή κεντρικής: @antigonekoulouka

1180 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ