Σίσσυ Χρηστίδου - Συγκινεί στα γενέθλια του αδερφού της: «39 χρόνια ο βράχος μου»

Πατούλια Κατερίνα
Σίσσυ Χρηστίδου - Συγκινεί στα γενέθλια του αδερφού της: «39 χρόνια ο βράχος μου»

Το ποστ ευχών της Σίσσυς Χρηστίδου για τα 39α γενέθλια 

Ο τελευταίος χρόνος ήταν ο πιο δύσκολος για τη Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία πριν τρεις μήνες αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η μητέρα της Μίνα.

H παρουσιάστρια εξήγησε τότε πως η μητέρα της πάσχει από έναν καρκίνο στον μυελό των οστών και ήδη το καλοκαίρι είχε συμπληρώσει τρεις κύκλους χημειοθεραπείας.

Σίσσυ Χρηστίδου: Η μητέρα της πάσχει από λευχαιμία - Οι δύσκολες στιγμές του τελευταίου χρόνου

Αυτό που έμενε να γίνει ήταν η μεταμόσχευση μυελού η οποία είναι και ο μοναδικός τρόπος αντιμετώπισης του τόσο δύσκολου αυτού προβλήματος. Τότε η Σίσσυ είχε εξηγήσει πως βράχος στο πλευρό της ήταν ο αδερφός της Γιάννης Χρηστίδης, ο οποίος θα είναι και δότης μυελού για τη μητέρα τους:



«Επειδή δεν βρέθηκε 100% συμβατός δότης από την Παγκόσμια Τράπεζα, εγώ και ο Γιάννης – Χρηστίδης – εξεταστήκαμε και οι γιατροί αποφάσισαν να γίνει δότης ο αδερφός μου. Όλο αυτό το διάστημα η μαμά έχει κάνει τρεις κύκλους θεραπειών, έχει χάσει πολύ βάρος, είναι αδύναμη παρ΄όλα αυτά είναι αισιόδοξη και δεν της αρέσει όταν είμαστε εδώ. Εγώ περνάω τις ημέρες μου μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης».

Τα δύο αδέρφια, έχουν το διάστημα αυτό φωτογραφηθεί μαζί και μέσα στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η μητέρα τους και ο Γιάννης είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Το ‘χουμε αδερφάκι μου».


https://www.instagram.com/p/CVuzqwcopQ3


Γενέθλια για τον Γιάννη Χρηστίδη

Ο Γιάννης, ο οποίος έχει τη δική του αλυσίδα με ντόνατ και γλυκίσματα, συμπληρώνει 39 χρόνια ζωής. Η αδερφή του, τον γιόρτασε με ένα post που περιλάμβανε δύο αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια αλλά και από την περίοδο που ο Γιάννης ήταν φαντάρος.


https://www.instagram.com/p/CVuvQDkIAYd

«Χρόνια πολλά μοναδικέ, παντοτινέ μου… 39 χρόνια ο βράχος μου», έγραψε η Σίσσυ για τον μικρό της αδερφό.

Η Χρηστίδου άφησε και ένα τρυφερό μήνυμα κάτω από τη φωτογραφία του Γιάννη στο Instagram στην οποία πόζαρε με την τούρτα γενεθλίων του.


https://www.instagram.com/p/CRZX1yvFFqC

Δες τη φωτογραφία και το σχόλιο της Σίσσυς παρακάτω.