Σασμός: Θα αλλάξει η Θοδώρα; Πότε θα αποκαλυφθεί ο Μαθιός ως δολοφόνος στη Βασιλική

Σασμός: Θα αλλάξει η Θοδώρα; Πότε θα αποκαλυφθεί ο Μαθιός ως δολοφόνος στη Βασιλική

Η Παππά έκανε το καθιερωμένο της Δευτεριάτικο Q&A, στο οποίο επιφύλασσε αποκαλύψεις. 

Το καθιερωμένο της πια Q&A έκανε η Δανάη Παππά τη Δευτέρα δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό της να τη ρωτήσει ό,τι ήθελε να μάθει. Η ηθοποιός απάντησε σε πληθώρα ερωτήσεων, όμως, σαφώς ανάμεσά τους βρέθηκε ο ρόλος της στη σειρά «Σασμός».

Η Παππά που υποδύεται τη Θοδώρα στη διάσημη σειρά του Alpha έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα στο κοινό. Ο χαρακτήρας της είναι πολύ ιδιαίτερος, όμως, βασικός προβληματισμός είναι αν, τελικά, το κορίτσι θα είναι με τον Γιώργη ή με τον Πετρή.

Σασμός: Η Δανάη Παππά μιλά για τη Θοδώρα – Τι θα γίνει στο τρίγωνο με τον Γιώργη και τον Πετρή

«Στον Σασμό, ο χαρακτήρας της Θεοδώρα θα μείνει ίδιος ή πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές;»



«Η Θοδώρα είναι ένας χαρακτήρας μυστήριος, όπως έχετε καταλάβει. Και ο χαρακτήρας της είναι αυτός που έχουμε δει. Αυτός ο περίεργος, κακός, αντιδραστικός. Θα υπάρξουν αλλαγές και μεγάλα γεγονότα», είπε η Παππά χωρίς, φυσικά, να διευκρινίζει περισσότερα επί του θέματος και κρατώντας το μυστήριο.

Σασμός: Η Δανάη Παππά αποκαλύπτει τα πάντα για τη Θοδώρα! Spoiler για το μέλλον της

«Επίσης, η Θοδώρα θα είναι τελικά με τον Πέτρο;»

danai pappa thodora

Όταν κάποιος τη ρώτησε για το φλέγον ζήτημα, αν, δηλαδή, θα είναι τελικά με τον Πέτρο, εκείνη δεν είπε τίποτα παρά κοίταξε με ένα βλέμμα «Δεν μπορώ να απαντήσω» την κάμερα.

«Θέλω, επιτέλους, να δω πότε θα αποκαλυφθεί ο δολοφόνος στη Βασιλική και στον Νικηφόρο»

Ίδια αντιμετώπιση είχε και η απορία σχετικά με την αποκάλυψη του Μαθιού ως δολοφόνου στη Βασιλική και στον Νικηφόρο. Όχι ότι είναι να απορείς βέβαια, αφού πρόκειται για τα πιο hot θέματα της σειράς, για τα οποία δεν μπορούν οι ηθοποιοί να κάνουν μεγάλα spoilers.

Συνέχισε παρακάτω για να δεις τα stories που έκανε η Δανάη Παππά.