Το ένοχο παρελθόν του Travis Scott και σε άλλες συναυλίες του - Οι μηνύσεις και οι συλλήψεις

Πατούλια Κατερίνα
Το ένοχο παρελθόν του Travis Scott και σε άλλες συναυλίες του - Οι μηνύσεις και οι συλλήψεις

H Κylie Jenner που βρέθηκε στην πρόσφατη συναυλία, εξήγησε με ανάρτησή της στα social media πως η ίδια και ο αγαπημένος της δεν είχαν ιδέα για τον θάνατο των θεατών, μέχρι και τη στιγμή που η συναυλία διεκόπη.

Όσα έλαβαν χώρα στο Astroworld Festival τη στιγμή που ο Travis Scott, ο σύντροφος της Kylie Jenner και πατέρας της κόρης της Stormi και του αγέννητου παιδιού τους, τραγουδούσε στη σκηνή, ίσως δεν ήταν μια κακιά στιγμή.

Στη διάρκεια της συναυλίας του αγαπημένου ράπερ της Kylie Jenner, στην οποία έδωσε και η ίδια το παρών μαζί με την κόρη τους Stormi, το συγκεντρωμένο πλήθος ποδοπατήθηκε εξαιτίας του μεγάλου συνωστισμού ανάμεσα στους 50.000 ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν με αποτέλεσμα περισσότεροι από 300 να δεχτούν τις πρώτες βοήθειες και οκτώ από αυτούς (ηλικίας από 14 έως 28 ετών) να καταλήξουν τελικά.

Μηνύσεις προς όλες τις κατευθύνσεις

Οι αρχές αναζητούν την αιτία που έσπρωξε το κοινό προς την σκηνή με αποτέλεσμα τον τραγικό θάνατο των νεαρών θεατών. Όπως υποστηρίζουν θεατές σε μηνύσεις τους κατά του Scott και των διοργανωτών, η εμφάνιση του Drake ως special guest στη σκηνή, συνέβαλλε στο να κινηθεί το πλήθος προς την σκηνή. Σύμφωνα με έγγραφα που εξασφάλισε το Ε! News, ο special guest της συναυλίας, Drake, φέρεται να «ανέβηκε στη σκηνή δίπλα στον Travis Scott και να συνέβαλε στο να ξεσηκωθεί το πλήθος.

«Το πλήθος έγινε χαοτικό και άρχισε μια ταραχή αφήνοντας πίσω οκτώ νεκρούς και δεκάδες σοβαρά τραυματισμένους», τονίζεται σε μία από τις μηνύσεις.

Astroworld: Θεατές υπέβαλαν μήνυση εναντίον Travis Scott και διοργανωτών - Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες

Η πρώτη δήλωση του Travis

«Είμαι καταρρακωμένος με όσα έλαβαν χώρα χτες βράδυ. Οι προσευχές μου είναι με τις οικογένειες όσων υπέφεραν στο Astroworld Festival και θα στηρίξω την Αστυνομία του Houston για να συνεχιστεί η έρευνα για όσα οδήγησαν στην τραγική απώλεια ζωής. Είμαι ταγμένος στο να δουλέψω μαζί με την κοινότητα του Houston για την επούλωση και την υποστήριξη των οικογενειών που έχουν ανάγκη. Ευχαριστώ την Πυροσβεστική για την άμεση επέμβαση και στήριξή τους, σας αγαπώ όλους», είχε πει ο Scott λίγες ώρες μετά τη συναυλία.



Η πρώτη επίσημη δήλωση του Travis Scott μετά τον θανάτο 8 ατόμων στο Astroworld Festival

astroworldfest travisscott

Οι δηλώσεις των Kardashian

H Κylie που βρέθηκε στην συναυλία, φρόντισε να εξηγήσει στα social media πως η ίδια και ο αγαπημένος της δεν είχαν ιδέα για τον θάνατο των ανθρώπων μέχρι και τη στιγμή που η συναυλία διεκόπη:

kylietravis

«Ο Travis κι εγώ είμαστε συντετριμμένοι. Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι με όλους αυτούς που έχασαν τις ζωές τους, που τραυματίστηκαν ή που επηρεάστηκαν με οποιονδήποτε τρόπο από τα γεγονότα. Κι επίσης, για τον Travis που ξέρω ο οποίος νοιάζεται βαθιά για τους fans του και για την κοινότητα του Houston

Θέλω να το ξεκαθαρίσω. Δεν γνωρίζαμε για κανέναν θάνατο μέχρι τα νέα να γίνουν γνωστά μετά το show και σε καμία περίπτωση δεν θα είχαμε συνεχίσει την βιντεοσκόπηση ή την παράσταση. Στέλνω τα βαθύτερα συλλυπητήρια μου σε όλες τις οικογένειες σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και θα προσεύχομαι ώστε να επουλωθούν οι πληγές όλων όσων επηρεάστηκαν».

Τον Travis και την κριτική που δέχεται η αδερφή τους Kylie, έσπευσαν να ανακόψουν με δημοσιεύσεις τόσο η Kendall Jenner, όσο και η Kim Kardashian.
Η Kendall έγραψε χαρακτηριστικά:

kim astroworld

«Έχω γίνει κομμάτια, οι σκέψεις μου είναι στις οικογένειες όσων έχασαν τους αγαπημένους τους και οι προσευχές μου πάνε σε όσους υπέφεραν. Η καρδιά μου έχει σπάσει για τις ζωές που χάθηκαν και για όσους πληγώθηκαν στο Astroworld. Όπως και στη δική σας έτσι και στην οικογένειά μας είναι όλοι σοκαρισμένοι από την τραγωδία. Τα θύματα και οι οικογένειές τους είναι στις προσευχές μας».

Από τη μεριά της η Κendall ανέφερε χαρακτηριστικά:

kendall

«Δεν υπάρχουν λέξεις για όσα έχουν συμβεί στο Astroworld. Πονάω για τις οικογένειες που έχασαν τους αγαπημένους τους. Στέλνω σε όσους υπέφεραν την αγάπη μου και ευχές για δύναμη σε αυτή την ευαίσθητη και τραγική στιγμή».



To ένοχο παρελθόν του Travis Scott

Η ριψοκίνδυνη στάση του Travis Scott στην ιστορία των συναυλιών του έχουν έρθει πια στο φως.

Διάβασε σημαντικά στοιχεία της υπόθεσης στη gallery που ακολουθεί: