Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ετοιμάζουν ταξίδι και το Twitter το περιμένει πώς και πώς

Μαρία Ροδίτη
Σασμός: Μαθιός και Βασιλική ετοιμάζουν ταξίδι και το Twitter το περιμένει πώς και πώς

Έτοιμο για Ελούντα είναι το παράνομο ζευγάρι του Σασμού και τα tweets έχουν πάρει «φωτιά».

Οι εξελίξεις διαδέχονται η μία την άλλη στον Σασμό του ALPHA με τους ήρωες να μπλέκονται διαρκώς σε νέες ιστορίες και όλο και περισσότερα μυστικά να βγαίνουν στη φόρα.

Τι έγινε στο επεισόδιο της Τρίτης (9/11)

Στο επεισόδιο της Τρίτης (9/11) είδαμε τον νέο γιατρό του χωριού, τον Άγγελο, να μαθαίνει όλο και περισσότερα για το παρελθόν της μητέρας του, την ίδια ώρα που η Καλλιόπη βασανιζόταν από ενοχές για όσα της έκανε.

maria tzompanaki

Σασμός: Ο δρόμος για το...δεύτερο φονικό μόλις άνοιξε. Το μεγάλο λάθος της Καλλιόπης

Οι αρχαιοκάπηλοι κατάφεραν και πάλι να διαφύγουν, φέρνοντας τον Αντώνη στα πρόθυρα της απελπισίας. Ο Μανόλης για ακόμη μια φορά βασανίστηκε από έναν εφιάλτη που αφορούσε… τι άλλο; Τον φόνο του Στεφανή.

Η Θοδώρα ανακοίνωσε τον γάμο της με τον Γιώργη, η απόλυτη καταστροφή των επιχειρήσεών του, ωστόσο, ήρθε για να ανατρέψει τα σχέδιά της.

Όσο για τον Αστέρη; Όσο ανάρρωνε δεν αμέλησε να ευχαριστήσει τη Βασιλική για τη στάση της, την ίδια στιγμή που η Αργυρώ φάνηκε πιο αποφασισμένη από ποτέ να υπερασπιστεί τη σχέση τους. Το μυστικό τους, ωστόσο, φανερώθηκε στον αδελφό της, τον Πέτρο, μετά από διένεξη που η Αργυρώ είχε με τη μητέρα της.



Περίμενε… Εννοείται πως και από αυτό το επεισόδιο δεν έλειψε το ειδύλλιο και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσα σε Βασιλική και Μαθιό. Και όχι μόνο! Το ζευγάρι ετοιμάζεται για ταξίδι και οι fans έχουν τρελαθεί.

Βασιλική και Μαθιός έτοιμοι για... Ελούντα

Το παράνομο αυτό ζευγάρι έχει γίνει το αγαπημένο του Twitter. Η Βασιλική και ο Μαθιός, λοιπόν, συμφώνησαν να φύγουν από όλους και από όλα και να περάσουν λίγες μέρες μόνο οι δυο τους στην Ελούντα.

https://www.instagram.com/tv/CWDT0Nzoikj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ο Μαθιός έκανε την πρόταση στην αγαπημένη του, η οποία αν και διστακτική στην αρχή, τελικά δέχθηκε να φύγουν μαζί για λίγο. Ήδη, μάλιστα, η Βασιλική έχει πει στην Καλλιόπη ότι δήθεν θα πάει να δει τον Νικηφόρο στο νέο του σπίτι, στο Ηράκλειο, ενώ συμφώνησαν ο Μαθιός να πει πως θα ταξιδέψει στην Αθήνα.

Τι έγινε στο Twitter; Χαμός! Οι fans περιμένουν πώς και πώς αυτό το ταξίδι και τα tweets, που θα δεις στην gallery, «μιλούν» από μόνα τους.