Στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα ζωντάνεψαν στη συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη

Στυγερά εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα ζωντάνεψαν στη συνέντευξη της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη παραδέχθηκε πως η ζωή της κινδύνεψε ουκ ολίγες φορές στην προσπάθειά της να εξιχνιάσει στυγερά εγκλήματα. Δεν το έβαλε, όμως, ποτέ κάτω.

Καλεσμένη στην εκπομπή Mega Stories και στη Δώρα Αναγνωστοπούλου ήταν η Αγγελική Νικολούλη, η οποία θυμήθηκε στυγερά εγκλήματα και γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν την Ελλάδα, αλλά και υποθέσεις που η ίδια κατάφερε να εξιχνιάσει.

Δολοφόνοι με χαμογελαστά πρόσωπα, άνθρωποι που κανένας δεν μπορούσε εκ πρώτης όψεως να πιστέψει ότι μπορούν να σκοτώσουν ξαναζωντάνεψαν μέσα από τη συνέντευξη της δημοσιογράφου και παρουσιάστριας της εκπομπής «Φως στο Τούνελ».

nikolouli

Θα γίνει ταινία η ζωή της Αγγελικής Νικολούλη; Ο γιός της Κωνσταντίνος δίνει την απάντηση

Οι υποθέσεις που εξιχνίασε η Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε στη Δώρα Αναγνωστοπούλου για μερικές από τις υποθέσεις που κατάφερε η ίδια και η εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» να εξιχνιάσει.

Η υπόθεση της Τάνιας Χαριτοπούλου, η δολοφονία του Κωστή Πολύζου από τη μητέρα του και τον πατριό του και της Κικής Κούσογλου από τον σύντροφό της είναι μόνο μερικά από τα στυγερά εγκλήματα που εξιχνιάστηκαν χάρη στην έρευνα και την επιμονή της Αγγελικής Νικολούλη.«Η υπόθεση της Τάνιας Χαριτοπούλου ήταν σοκαριστική… Ήταν το βασικό πειστήριο ότι ανήκε στο σώμα της Τάνιας. Ο Κωστής (σ.σ. Πολύζος) μάς άγγιξε όλους, γιατί είχε αυτήν την ατυχία να πάει από μητρικό χέρι», λέει στο βίντεο η Αγγελική Νικολούλη.

«Είχε βάλει μια ταινία και είχε αρχή μέση και τέλος ο λόγος του», συνεχίζει η δημοσιογράφος αναφερόμενη στον δράστη της δολοφονίας της Κικής Κούσογλου, ο οποίος ήταν και σύντροφός της.

«Στα πρώτα μου βήματα ήμουν πιο άγρια. Πέταγα κάτι ατάκες που έμεναν. Μετά μαζεύτηκα, είχα το θράσος, το θάρρος και την τόλμη», εξήγησε στη συνέντευξη που έδωσε η Αγγελική Νικολούλη.Οι απειλές για τη ζωή της και το συμπέρασμά της

Η Αγγελική Νικολούλη δεν έκρυψε το γεγονός ότι έχει δεχθεί απειλές λόγω της φύσης του επαγγέλματος, χωρίς όμως να την έχουν επηρεάσει ποτέ. «Έχουν γίνει πολλά, εάν είχα επηρεαστεί από όλα αυτά, πολύ απλά θα είχα σταματήσει. Το ότι συνεχίζω μια δουλειά επικίνδυνη νομίζω λέει πολλά. Όταν αποφυλακίστηκε ο Καββαδίας τού έστειλα φιλιά και χαιρετίσματα από την εκπομπή. Είχε πει ότι θα με σκοτώσει. Γενικά πολλά λένε», αποκαλύπτει η δημοσιογράφος.

https://www.instagram.com/p/CWEA3xWoBDf

Ποιο είναι, όμως, το συμπέρασμά της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο αστυνομικό ρεπορτάζ; «Δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Με όλα αυτά που έχω ζήσει λέω ότι δεν υπάρχει. Ακόμη μαθαίνω το έγκλημα, εξελίσσεται και το παρακολουθώ. Υπάρχει ο τέλειος ερευνητής. Εγώ μπαίνω στη θέση του θύματος, στις τελευταίες στιγμές του, τι είδε πώς ένιωσε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

DPG Network