Σασμός: Οι υποψίες για την δολοφονία του Στεφανή πέφτουν στη...Βασιλική - Ο Μαθιός πάλι γλιτώνει

Κατερίνα Μπούσιου
Σασμός: Οι υποψίες για την δολοφονία του Στεφανή πέφτουν στη...Βασιλική - Ο Μαθιός πάλι γλιτώνει

Η Αργυρώ φεύγει από το σπίτι της, ο Αστέρης ζητά κατανόηση από τον Πέτρο και ο Άγγελος μαθαίνει μια σημαντική πληροφορία που αφορά στην Καλλιόπη. 

Οι φαν των ΜΒ, δηλαδή οι θαυμαστές Μαθιού και Βασιλικής θα λαχταρήσουν απόψε στο Twitter, καθώς στο Σασμό του Alpha, ο αστυνόμος καλεί ξαφνικά τον Μαθιό στο τμήμα για την υπόθεση δολοφονίας του Στεφανή. Από την άλλη πλευρά ο Αστέρης κάνει ξαφνική επίσκεψη στον Πέτρο και του ζητά να κατανοήσει τον έρωτα που έχει με την αδελφή του. Η Αργυρώ ωστόσο έχει εγκαταλείψει το πατρικό της και κάνει σχέδια με τον Αστέρη να φύγουν για την Αθήνα. Η ιστορία μοιάζει με εκείνη της Ανθούλας. Ο 'Αγγελος είναι πιο κοντά στο να βρεί νέα στοιχεία για την υπόθεση που αφορούν στην Καλλιόπη και τον ρόλο που έπαιξε με την μητέρα του, με την βοήθεια της μητέρας του Μανόλη που τον επισκέπτεται στο ιατρείο.



Πάντως για να μην αδικήσουμε την Καλλιόπη, θα δούμε σε ένα απαραίτητο flashback στο χρόνο, πως εκείνη ήταν που βοήθησε την Ανθούλα και το μωρό της, που ζούσαν κάτω από άθλιες συνθήκες στην Αθήνα. Και εκείνη βρισκόταν σε δεινή θέση προσπαθώντας να μην μάθει το μυστικό της, ο σύζυγό της. Έστω και αν έκανε λάθος στην διαχείριση του θέματος τελικά.

Μαθιός σε...αναμμένα κάρβουνα

Και εκεί που οργανώνει μέσα στην καλή χαρά το ρομαντικό ταξίδι του με τη Βασιλική στην Ελούντα, ένα ξαφνικό τηλεφώνημα τον...γειώνει απότομα. Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης (ο αγαπημένος μας αστυνόμος), τον καλεί στο τμήμα για μια...φιλική κουβέντα που αφορά στη δολοφονία του Στεφανή. Αυτή τη φορά ο Μαθιός φοβάται πως κάτι σοβαρό συμβαίνει και πως σύντομα θα αποκαλυφθεί πως εκείνος είναι ο δολοφόνος. Ευτυχώς ο αστυνόμος έχει υποψίες όχι για εκείνον, αλλά για τη Βασιλική!! Χωρίς να του αποκαλύπτει πολλά, ο αστυνόμος διερευνά μήπως η Βασιλική έμαθε την εξωσυζυγική σχέση του άντρα της και θέλησε να τον εκδικηθεί. Για τους δικούς του λόγους, ο Μαθιός καταφέρνει και την καλύπτει. Αυτό το νέο όμως θα φτάσει σύντομα στα αυτιά κάποιας που δεν χρειαζόταν να το μάθει. Και αυτή δεν είναι άλλη από την μητέρα του.


https://www.instagram.com/tv/CWF8CEzowuF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Αργυρώ προτιμά τον Αστέρη από την οικογένειά της

Η αποκάλυψη του δεσμού της με τον Αστέρη ενώ φέρνει μια αρχική ανακούφιση στην Αργυρώ, φέρνει και ένα μεγάλο καβγά με τον αδελφό της Πέτρο που της ζητά να φύγει για την Αυστραλία, για να μην τους ρεζιλέψει. Μαμά Μαρίνα και γιαγιά Ειρήνη προσπαθούν να τους ηρεμήσουν, αλλά η κατάσταση ξεφεύγει. Με μια βαλίτσα στο χέρι η Αργυρώ αποφασίζει να ζήσει τον έρωτά της, χωρίς ακόμη να υπολογίζει τις συνέπειες. Ο Αστέρης ωστόσο θα κάνει μια προσπάθεια με τον Πέτρο για να συννενοηθούν. Προς το παρόν θα τον πείσει. Γιατί αργότερα δεν θα είναι τόσο εύκολη αυτή η συννενόηση. Και το φονικό δεν θα αργήσει να γίνει.

maria tzompanaki copy

Σασμός: Ο δρόμος για το...δεύτερο φονικό μόλις άνοιξε. Το μεγάλο λάθος της Καλλιόπης


https://www.instagram.com/tv/CWGP1MOoCBR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Θοδώρα χαλάει το γάμο της

Ο Γιώργης χρεοκόπησε και η Θοδώρα αναθώρησε τα σχέδια για το γάμο. 'Αλλωστε της το λέει ξεκάθαρα ο πατέρας της «Καλό παιδί. Αλλά και μεγάλος σε ηλικία και χωρίς λεφτά τι να τον εκάμω για γαμπρό;»



Αυτό θα βάλει σε σκέψεις την Θοδώρα που βλέπει τα όνειρά της να γκρεμίζονται. Και θα σκεφτεί να πλησιάσει ξανά τον Πέτρο. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο, γιατί ο δεσμός του πρώην συντρόφου της με την Σεμίνα, βρίσκεται σε ένα πολύ καλό σημείο. Θα καταφέρει όμως να τον ξανακερδίσει; Μπορεί και ναι, είναι η δική μας απάντηση.