Το Masterchef 6 ξεκινά – Το ρεκόρ συμμετοχών οι νέες εκπλήξεις και η εμφάνιση του «θείου» Λεωνίδα

Κατερίνα Μπούσιου
Το Masterchef 6 ξεκινά – Το ρεκόρ συμμετοχών οι νέες εκπλήξεις και η εμφάνιση του «θείου» Λεωνίδα

Σε λίγες μέρες ξεκινούν τα γυρίσματα του έκτου κύκλου του δημοφιλούς παιχνιδιού μαγειρικής Masterchef στο Star. Τι αλλάζει και ποιες είναι οι καινοτομίες για τη νέα σεζόν; Και special bonus, οι δηλώσεις του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το διαγωνισμό και την αγαπημένη του.

Ο πιο πετυχημένος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής και ένα από τα πιο δημοφιλή τηλεοπτικά προγράμματα των τελευταίων σεζόν, ξεκινά. Τα γυρίσματα για το Masterchef 6 ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα με τις auditions για την απόκτηση της λευκής ποδιάς και η πρεμιέρα αναμένεται στα μέσα Ιανουαρίου. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης παραμένουν στη θέση τους ως οι αγαπημένοι μας κριτές και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν για μια ακόμη φορά, επικές στιγμές! Ο... θείος Λεωνίδας μάλιστα, ο οποίος χθες είχε και τα γενέθλιά του, βρέθηκε στο θέατρο στην πρεμιέρα της αγαπημένης του Χρύσας Μιχαλοπούλου και ανακοίνωσε πως ξεκινούν τα γυρίσματα. Άγνωστο ωστόσο παρέμενε, αν θα δούμε για τρίτη χρονιά και το σεφ Γιάννη Αποστολάκη που πολιορκείται από την Acun Medya για το Survivor.

game of chef top chef masterchef

Game of Chefs vs Top Chef: Γιατί δεν βλέπει κανείς τα ριάλιτι μαγειρικής πλην του MasterChef


https://www.instagram.com/p/CSMhJYVr_6q/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Κουτάλες και κατσαρόλες, έτοιμες!

Ρεκόρ συμμετοχών είχαμε και φέτος για το διαγωνισμό μαγειρικής και σε αυτό συνετέλεσε και η περσινή αποθεωτική χρονιά σε επίπεδο τηλεθέασης, στους πολύ καλούς παίκτες που συμμετείχαν, αλλά και στη δημοφιλή νικήτρια Μαργαρίτα Νικολαίδη, που αγαπήθηκε από το κοινό περισσότερο από κάθε άλλο παίκτη που πέρασε από το Masterchef. Για να μην σας πούμε από όλες τις εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης, γενικώς. Η Μαργαρίτα θα εμφανιστεί σε ρόλο guest σε κάποια από τα επεισόδια, μαζί με τον Διονύση και τον Παύλο Χάππιλο, αλλά αυτές δεν θα είναι οι μόνες εκπλήξεις που θα δούμε φέτος.


https://www.instagram.com/p/CWDOY1WMOWU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Βαλίτσες και...φύγαμε!

Η πανδημία και το lockdown άλλαξε τον προηγούμενο χρόνο κάποιες από τις δοκιμασίες, στις οποίες καλούνται κυρίως οι παίκτες που φτάνουν στην τελική πεντάδα. Πέρυσι δεν είδαμε να κάνουν για παράδειγμα, οι παίκτες ταξίδια στο εξωτερικό όπως μας είχαν συνηθίσει στους προηγούμενους κύκλους. Ακόμη και στην ημιτελική φάση με τους δύο φιναλίστ, τον Διονύση και την Μαργαρίτα, η μόνη δυνατότητα που τους δόθηκε, ήταν να κάνουν τις δοκιμασίες τους σε μεγάλο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής, με πολύ αυστηρά μέτρα προστασίας για να τηρηθεί το πρωτόκολλο κατά του Covid.



Φέτος όμως όλα αλλάζουν και οι παίκτες θα βρεθούν σε τουλάχιστον τρεις μεγάλους προορισμούς του εξωτερικού (κυρίως της Ευρώπης) για να διαγωνιστούν στις κουζίνες των πιο διάσημων σεφ. Η δοκιμασία αυτή, εκτός από την όμορφη εικόνα που προσφέρει σε εμάς τους τηλεθεατές, αποτελεί και μια ξεχωριστή εμπειρία για τους επίδοξους Masterchef. Ωστόσο δεν έχει δοθεί ακόμη επίσημη απάντηση αν αυτή τη σεζόν, θα δούμε ξανά τον Γιάννη Αποστολάκη, το σεφ που όχι μόνο είναι πίσω από αρκετές δοκιμασίες των παικτών, αλλά είναι και ο οικοδεσπότης στην bonus έξοδο της νικητήριας ομάδας σε κάποιο μεγάλο εστιατόριο. Οι πληροφορίες ανέφεραν ότι έχει δεχτεί μια δελεαστική οικονομικά προσφορά, για να είναι παίκτης του Survivor. Ωστόσο ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη τις προθέσεις του. Αυτό μέχρι πριν από λίγο...

*Last minute update: Τελικά θα δούμε τον Γιάννη Αποστολάκη στο διαγωνισμό και για μια ακόμη χρονιά θα βρίσκεται στο Star και κοντά στους παίκτες.


https://www.instagram.com/p/BwIJeFInwj7/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στο πλευρό της αγαπημένης του ο θείος Λεωνίδας

Πιο εξωστρεφής από κάθε άλλη φορά για τα προσωπικά του, ο αγαπημένος μας σεφ μίλησε χθες το βράδυ στις τηλεοπτικές κάμερες για τη σύντροφό του Χρύσα Μιχαλοπούλου η οποία πρωταγωνιστεί, στην παράσταση «Οι Άθικτοι» στο θέατρο Ακάδημος. Μάλιστα την παράσταση την είδε για δεύτερη φορά. Η αγαπημένη του πάντως παραδέχτηκε πως όχι μόνο τις μαγειρεύει αλλά δεν είναι καθόλου αυστηρός κριτής στη δουλειά της. Το χαμόγελό της πάντως μαρτύρησε την ευτυχία τους.



Το ζευγάρι που είναι μαζί σε σχέση τα τελευταία δύο χρόνια, είναι και συνεργάτες στο Samano radio που έχει δημιουργήσει ο σεφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Στην Αθήνα ο Τζιοβάνι του MasterChef! Η έξοδος με τη Μαργαρίτα και η κοινή τους φωτογραφία

Το πάρτυ γενεθλίων της Μαργαρίτας Νικολαΐδη από το MasterChef: Εκεί και η Μαρίνα Ντεμολλάι

MasterChef 5: Επίσκεψη στο εστιατόριο του Τζιοβάνι στη Ρόδο (photos)MasterChef 5: Επίσκεψη στο εστιατόριο του Τζιοβάνι στη Ρόδο (photos)