Paris Hilton- Carter Reum: Μόλις παντρεύτηκαν! Το 3μερο πάρτι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Paris Hilton- Carter Reum: Μόλις παντρεύτηκαν! Το 3μερο πάρτι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Το ζευγάρι επισφράγισε τον έρωτά του με μια λαμπερή τελετή.

Μετά από αρκετούς αρραβώνες, πολύκροτους δεσμούς με celebrities και χωρισμούς που είδαν το φως της δημοσιότητας, η χρυσή κληρονόμος Paris Hilton, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Carter Reum. Ο γάμος της 40χρονης Paris διεξήχθη στην αξίας 65 εκατομμυρίων δολαρίων έπαυλη του παππού της Barron Hilton, στο Bel Air του Λος Άντζελες και είναι αναμφίβολα ένα από τα κοσμικά γεγονότα της χρονιάς.

Ο γάμος της χρονιάς

Ο γάμος θα μεταδοθεί σύντομα και τηλεοπτικά, αφού η Paris Hilton φρόντισε να κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα και το νέο ριάλιτι «Paris in Love», το οποίο παρουσιάζει τον έρωτα της με τον σύζυγό της. Η γαμήλια τελετή θα είναι τριήμερη και ξεκίνησε με μια λαμπερή δεξίωση στο κτήμα. Θα ακολουθήσει ένα party την Παρασκευή στην προβλήτα της Santa Monica και ένα black-tie soiree το Σάββατο.

Η διακόσμηση της τελετής ήταν άκρως εντυπωσιακή με πολυτελή σερβίτσια και διακοσμητικά για τα τραπέζια τα οποία λέγεται ότι κόστισαν περίπου 70.000 δολάρια. H Page Six, έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες από την έπαυλη του παππού της κληρονόμου, όπου είχαν τοποθετηθεί ξύλινα πάνελ για να μπορούν οι καλεσμένοι να χορεύουν.

paris7

Αρραβώνας - έκπληξη για την Paris Hilton: Όλο το άλμπουμ της πρότασης γάμου

#JustMarried: Το νυφικό της Paris Hilton και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Tο νυφικό της Paris Hilton επιμελήθηκε ο οίκος Oscar de la Renta ενώ τα φορέματα των παρανύμφων, Niki Hilton, Tessa Hilton, Halle Hammond, Whitney Davis και Farrah Aldjufie, είναι δημιουργία Alice + Olivia.

Η Paris Hilton δημοσίευσε την παρακάτω φωτογραφία στην οποία ποζάρει με το νυφικό της και δείχνει πιο κομψή από ποτέ. Εκατοντάδες χιλιάδες φίλοι και θαυμαστές της έσπευσαν να της ευχηθούν, χαρίζοντάς της αμέτρητα likes και σχόλια. O Valentino, η Kim Kardashian και πολλοί ακόμη celebrities ακούγεται ότι έδωσαν το «παρών» στον γάμο της χρυσής κληρονόμου και του Carter Reum.







https://www.instagram.com/p/CWKiSj4rTTh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η επιθυμία της Paris Hilton να γίνει μητέρα

Η Hilton έχει πει δημόσια πως έχει κάνει συλλογή ωαρίων για εμφύτευση μετά το γάμο. «Είναι κάτι για το οποίο έχουμε μιλήσει πολύ» είπε. «Πρώτα ο γάμος και μετά τα μωρά. Κάναμε εξωσωματική γονιμοποίηση, οπότε μπορώ να επιλέξω δίδυμα αν μου αρέσει. Θέλω δίδυμα γιατί τότε αποκτάς ένα αγόρι και ένα κορίτσι ταυτόχρονα».

https://www.instagram.com/p/CVoD4STP0y0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή κεντρικής: @parishilton



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έγκυος στο πρώτο της παιδί η Paris Hilton; Τι απαντά η ίδια

Δες τη μεταμόρφωση της Paris Hilton: έγινε μια άλλη!