J2Us: Αποχώρηση - έκπληξη για τη Super Κική και τον Γιώργο Βελισσάρη

J2Us: Αποχώρηση - έκπληξη για τη Super Κική και τον Γιώργο Βελισσάρη

Ακόμα ένα live γεμάτο εκπλήξεις και ανατροπές για το J2Us στον Alpha.

To J2Us επέστρεψε στις οθόνες μας το βράδυ του Σαββάτου και οι εκπλήξεις ήταν πολλές και μεγάλες.

Αποχώρηση - έκπληξη από το J2Us!

Η αποχώρηση ήταν πραγματική έκπληξη αλλά θα υπάρξει και δεύτερη ευκαιρία. Super Κική και Γιώργος Βελισσάρης vs, Κατερίνα Λιώλιου με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου βρέθηκαν στο τέλος της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων.

Τελικά, από το J2Us αποχώρησε η Super Κική με τον Γιώργο Βελισσάρη.

Η ανατροπή για την επιστροφή στο J2Us!

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε στο τέλος της ψηφοφορίας του κοινού, τη μεγάλη ανατροπή. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει ένα από τα ζευγάρια που έχουν ήδη αποχωρήσει και να το ξαναφέρει στο παιχνίδι. Η αποκάλυψη του ποιο ζευγάρι θα επιστρέψει στο J2Us, θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η hot εμφάνιση της Ζόζεφιν!

Μεγάλη προσκεκλημένη της βραδιάς, ήταν η περσινή νικήτρια του J2Us, Ζόζεφιν, η οποία επέστρεψε πιο δυναμική και όμορφη από ποτέ στη σκηνή του μουσικού σόου που κέρδισε την περασμένη σεζόν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο στο πλευρό της.



Η Ζόζεφιν δεν παρέλειψε να ερμηνεύσει το ντουέτο της με τον MadClip και να υποκληθεί στον καλό της φίλο που έφυγε από τη ζωή στο τραγικό εκείνο τροχαίο στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης στις 2 Σεπτεμβρίου 2021.



Η αντικατάσταση της Ιωάννας Τούνη

Από την προηγούμενη εβδομάδα, η Ιωάννα Τούνη είχε ανακοινώσει την αποχώρησή της από το J2Us για προσωπικούς λόγους και για να στηρίξει ένα πρόσωπο της οικογένειάς της στο πρόβλημα υγείας που έχει. Έτσι, ο Νικηφόρος, είχε βρεθεί χωρίς παρτενέρ κάτι που άλλαξε μιας και στο Just μπήκε η Λάουρα Νάργες.

vandi mpismpikis j2us

Δέσποινα Βανδή: Αποθέωση στο Twitter για την πρώτη εμφάνιση στο J2US μετά το ταξίδι με τον Μπισμπίκη

Η Λάουρα δεν βρίσκεται στο backstage του φετινού Voice, οπότε δέχτηκε την πρόταση που της έγινε και τραγούδησε «Άντεξα».

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε μάλιστα πως η Έλενα Παπαρίζου πέρασε από το καμαρίνι της Λάουρας με την οποία συνεργάστηκαν στο Voice και της ευχήθηκε καλή επιτυχία.


https://www.instagram.com/p/CWO5tmjIUPn

Τα έσπασε ο Φέρρης:

Στη σκηνή του Just the 2 of Us, βρέθηκε και ο Θοδωρής Φέρρης ο οποίος τραγούδησε live και ξεσήκωσε κοινό και κριτική επιτροπή.



Η Μαρίνα Πατούλη μπήκε στο J2Us!

H έκπληξη πάντως, της βραδιάς, ήταν η εμφάνιση της Μαρίνας Πατούλη που απέρριψε μεν τη Φάρμα αλλά μπήκε στο J2Us ως ένα νέο ζευγάρι με τον Στέλιο Διονυσίου στο πλευρό της και κατάφερε να τρεντάρει στο Twitter.



«Η ζωή προχωράει, όταν κλείνει ένας κύκλος, ανοίγουν νέοι, κάνω την επανεκκίνηση μου. Εμένα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του διαζυγίου, για χάρη του παιδιού μας μπορεί να βοηθάει ο ένας τον άλλο».



Δυο ξένοι Χάρης Βαρθακούρης και Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Ήταν ένα από τα ζευγάρια της προηγούμενης εβδομάδας, που ήρθαν σε αντιπαράθεση μεταξύ τους. Ο λόγος για την περσινή νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η οποία είχε έρθει σε αντιπαράθεση μέσω της μαμάς της, για τον τρόπο με τον οποίο ο Χάρης Βσρθακούρης, την καπελώνει μουσικά στα τραγούδια.

Αυτή τη φορά ο Χάρης άφησε αβοήθητη την Άννα Μαρία και τα καρφιά μεταξύ τους δεν έλειψαν μετά την ερμηνεία του «Ποια Θυσία».

Hot και όποιος αντέξει η Στικούδη:


https://www.instagram.com/p/CWOlV_aMx6r

Η Κατερίνα Στικούδη συμπληρώνει έναν μήνα από την άφιξη του γιου της στη ζωή της και έκανε ακόμα μία hot εμφάνιση στο backstage στο J2Us.

Περισσότερα από 15 χιλιάδες tweets γράφτηκαν στο Twitter για το #j2us με το κοινό να μην ξέρει τι να πρωτοσχολιάσει.

Διάβασε επίσης

J2US: Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε πιο glam από ποτέ και το Twitter έκανε πάρτι (photos)

Η πρόβλεψη για τη νικήτρια του J2US: Την παραδέχονται και όσοι αποχωρούν (video)