Φανερά πικραμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά»

Φανερά πικραμένη η Κατερίνα Καινούργιου: «Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά»

«Ειλικρινά παιδιά φωτογραφίζω τα μηνύματα που δέχομαι και αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω! Γυρνάω σπίτι μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά», είπε γεμάτη πίκρα η Κατερίνα.

Οι τελευταίες εβδομάδες είναι αρκετά δύσκολες για την Κατερίνα Καινούργιου. Τα σύννεφα στη σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη κι ένας χωρισμός που φαντάζει όλο και περισσότερο οριστικός, η δολιοφθορά στο αυτοκίνητό της και μια κόντρα με την πρωινή εκπομπή του Open, το «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Όλα ξεκίνησαν από το τρέιλερ της εκπομπής Ποιος είναι πρωινιάτικα, το οποίο η Κατερίνα Καινούργιου θεώρησε ότι ήταν μια προσωπική αιχμή κατά της ίδιας.

Το τρέιλερ που έφερε αντιδράσεις


https://www.instagram.com/p/CWQ407LqMEH

Η Μαγγίρα με την ομάδα της ποζάρουν μπροστά στον Πύργο του Άιφελ και όσα λέγονται, περί πλούσιας παρουσιάστριας, έκαναν την Καινούργιου να αντιδράσει.

kainourgiou trailer

J2US: Το post και το σχόλιο του Φίλιππου Τσαγκρίδη για το ντουέτο Καινούργιου-Κοκλώνη (photo)

Τα stories της Κατερίνας:

Από το Παρίσι στο οποίο βρέθηκε με φίλες της, η Κατερίνα έκανε repost δημοσίευμα του OK και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν έχω λόγια γι’ αυτή τη μικροπρέπεια, θλίψη, μόνο θλίψη» και συνέχισε γράφοντας:

kainourgiou1


«Με έπιασε σφίξιμο στο στομάχι πόσο χυδαίο, δεν πειράζει, είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω από τη μέση, θλίψη μόνο».

kainourgiou2

Δεν έκρυψε την πίκρα της η Καινούργιου:

Η Κατερίνα στη σημερινή εκπομπή της, ήταν φανερά στεναχωρημένη και στη διάρκεια των θεμάτων, αποκάλυψε πως ήταν πολύ στεναχωρημένη μέσα στο Σαββατοκύριακο. Παίρνοντας θέση μάλιστα, στην κόντρα Καπουτζίδη- Μουτσινά, η Καινούργιου δεν παρέλειψε να μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

«Υπάρχει τεράστια διαφορά ανάμεσα στην κωμωδία και στη σάτιρα. Ο Νίκος είναι ο μόνος παρουσιαστής που πήγε να παίξει με μονοκάμερο σε σήριαλ στην επαρχία. Ειλικρινά παιδιά φωτογραφίζω τα μηνύματα που δέχομαι και αφορούν στην προσωπική μου ζωή. Δεν ξέρω! Γυρνάω σπίτι μου και δεν μπορώ να το διαχειριστώ. Είμαι τόσο χάλια ψυχολογικά. Είναι τόσο ακραίο όλο αυτό. Βρίσκομαι σε μια ευάλωτη φάση της ζωής μου και όταν ο άλλος σε χτυπάει κι άλλο κι άλλο κι άλλο, λες δεν γίνεται!».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Το νέο story της Καινούργιου για τον χωρισμό με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη: Η θλίψη που δεν κρύβεται

Ο εκνευρισμός της Καινούργιου και οι φήμες περί χωρισμού από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη