Adele: Το κουίζ της «είπε» να χωρίσει! Το λυτρωτικό σχόλιο για τον αλκοολικό της μπαμπά

Adele: Το κουίζ της «είπε» να χωρίσει! Το λυτρωτικό σχόλιο για τον αλκοολικό της μπαμπά

Η τραγουδίστρια μίλησε στην Oprah για τον πρώην σύζυγό της αλλά και για τον αλκοολικό της πατέρα.

Σε όλα τα Μέσα παίζει αυτές τις ώρες η συνέντευξη της Adele στην Oprah. Η 33χρονη τραγουδίστρια αποφάσισε να καθίσει στη θέση της Meghan Markle και να μιλήσει για κάθε πλευρά της ζωής της, από τα επαγγελματικά μέχρι τα εντελώς προσωπικά.

Η εκπομπή χαρακτηρίζεται ως «η πρώτη τηλεοπτική, ευρεία συζήτηση της Adele για το νέο της άλμπουμ, τις ιστορίες πίσω από τα τραγούδια, τη ζωή μετά το διαζύγιο, την απώλεια βάρους και την ανατροφή του γιου της».

adele interview9

Η Adele κάθεται στη θέση της Meghan Markle και μιλάει στην Oprah! Η συνέντευξη που θα συζητηθεί



Η απάντηση που οδήγησε στο διαζύγιο

Το 2019, η Adele χώρισε με τον σύζυγό της, Simon Konecki. Όμως, αυτό που βοήθησε στη συνειδητοποίηση ότι έπρεπε οι δρόμοι τους να χωρίσουν ήταν ένα τεστ προσωπικότητας σε περιοδικό και η ερώτηση «Τι είναι αυτό που κανείς δεν ξέρει για εσένα;». Η απάντησή της: «Δεν είμαι πραγματικά ευτυχισμένη. Δε ζω, απλώς επιπλέω». Στη συνέχεια, άρχισε να αναρωτιέται τι κάνει για αυτό.



Ο αντίκτυπος του διαζυγίου πάνω της

Ένα διαζύγιο δεν είναι ποτέ εύκολο για τις δύο πλευρές και η Adele δε δίστασε να ομολογήσει ότι την καταρράκωσε. «Με καταρράκωσε. Ντρεπόμουν. Κανείς δε με έκανε να ντρέπομαι, αλλά ένιωσα ότι δεν έκανα καλή δουλειά», είπε και σχολίασε για την περίοδο λίγο πριν κλείσει τα 30: «Δεν ήξερα καλά τον εαυτό μου. Νόμιζα ότι τον ήξερα. Απλώς δε μου άρεσε το ποια είμαι»

adele interview8

Το σπίτι κοντά στον πρώην

Με τον πρώην σύζυγό της, η Adele έχει αποκτήσει και έναν γιο, τον 9χρονο Angelo, και οι σχέσεις τους είναι πολύ καλές μετά τον χωρισμό. «Μένουμε στον απέναντι δρόμο ο ένας με τον άλλον. Τον σέβομαι περισσότερο από οποιονδήποτε», είπε και συνέχισε «Λατρεύω την πυρηνική οικογένεια που έχω, γιατί ποτέ δεν είχα μία». Μέχρι που η σταρ σχολίασε ότι ο πρώην της «της έσωσε τη ζωή».



Ο αλκοολικός πατέρας

Η Adele μίλησε για τον αλκοολικό της πατέρα, Mark Evans, που απουσίαζε από τη ζωή της, ένα γεγονός που της στοίχισε. «Ο πατέρας μου ούτε ήταν παρών ούτε προσπαθούσε. Αλλά τελικά κατάλαβα ότι ήταν το αλκοόλ. Μου πήρε τον μπαμπά μου», είπε.

Αυτή της η σχέση με τον πατέρα της την ακολούθησε στην ενήλικη ζωή της, πληγώνοντας τους συντρόφους της σε έναν μηχανισμό άμυνας για να μην πληγωθεί εκείνη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στη συναυλία της Adele και η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν μεγάλη

Heidi Klum: Η topless πόζα ξημερώματα στη Μύκονο θα σε βγάλει από τη μουντή διάθεσή σου

Kim Kardashian: Αδιανόητο αυτό που έκανε μετά τον γάμο της Paris Hilton - Και φυσικά έγινε viral