Kim Kardashian: Αδιανόητο αυτό που έκανε μετά τον γάμο της Paris Hilton - Και φυσικά έγινε viral

Κατερίνα Μπούσιου
Kim Kardashian: Αδιανόητο αυτό που έκανε μετά τον γάμο της Paris Hilton - Και φυσικά έγινε viral

Kαμιά δική μας celebrity δεν θα το τολμούσε τόσο εύκολα. Εκείνη όμως πήγε αμέσως μετά σε σούπερ μάρκετ!

Είστε στο δρόμο της επιστροφής από το γάμο της κολλητής σας και το μόνο που σας νοιάζει είναι να φτάσετε γρήγορα σπίτι, να βγάλετε το στενό φόρεμα (που έκανε εντύπωση ωστόσο) και τα ψηλοτάκουνα; Λάθος. Γιατί η Kim Kardashian ως διάσημη influencer που ξέρει να χειρίζεται τέτοιες καταστάσεις, εκμεταλλεύτηκε το look της και θέλησε να το δούν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Για αυτό και μετά το γάμο πήγε στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς!


https://www.instagram.com/p/CWOSLffsN3e/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Το έκανε και πάλι το θαύμα της!

Συζητήθηκε ως μια από πιο καλοντυμένες, το πρώτο βράδι του τριημέρου εορτασμού του γάμου της κολλητής της φίλης Paris Hilton. Το μαύρο φόρεμα του σχεδιαστή Rick Owens, το οποίο είχε συνδυάσει με αξεσουάρ Balenciaga, είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση. Και μόλις αναχώρησε αργά τα μεσάνυχτα από το πάρτι, έκανε μια ασυνήθιστη στάση σε ένα μίνι μάρκετ, κατέβηκε με άνεση από το αυτοκίνητό της και μπήκε στο κατάστημα. Προφανώς και δεν είχε ξεμείνει από γάλα, ούτε της τελείωσε ο καφές. Γιατί πόσο τυχαίο ήταν ότι ξαφνικά βρέθηκε μπροστά της ένας παπαράτσι; Αλλά η Kim Kardashian επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά ότι ξέρει να διαφημίζει τον εαυτό της με τον καλύτερο τρόπο και να οσμίζεται τις ευκαιρίες προβολής από...χιλιόμετρα. Και με τον πιο επικερδή τρόπο φυσικά.


https://www.instagram.com/p/CQOyTrVp0Sh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Με τη νύφη και πρώην αφεντικό της

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Kim στο προφίλ της στο Instagram, υπάρχει και εκείνη που διορθώνει με τρυφερότητα το δαντελένιo πέπλο της νύφης Paris Hilton. Με την οποία είναι στενές φίλες. Και η σημειολογία αυτής της φωτογραφίας είναι εξίσου σημαντική. Οι περισσότεροι θυμούνται άλλωστε, πως όταν ήταν μικρότερη και προτού καν γίνει talk of the town με το οικογενειακό reality Κeep up with the Kardashians, υπήρξε βοηθός της και μάλιστα υπεύθυνη της γκαρνταρόμπας της. Η Paris Hilton ήταν εκείνη που χωρίς να το καταλαβαίνει εκείνη τη στιγμή τη σύστησε στο διεθνές jet set, την έπαρνε στα πάρτι των διασήμων του Hollywood μαζί της και έτσι η Kim μπήκε στους μεγάλους κύκλους που της φάνηκαν στη συνέχεια πολύ χρήσιμοι. Η μαθήτρια ξεπέρασε στη συνέχεια τη δασκάλα στο να πουλάει καλύτερα τον εαυτό της...και σε περιουσία φυσικά. Η Paris Hilton σε αυτό το κομμάτι δεν κατάφερε να τη συναγωνιστεί. Ακόμη και τώρα που θα κάνει ολόκληρο ντοκιμαντέρ την γνωριμία, τον αρραβώνα και το γάμο της με τον συγγραφέα Carter Reum, έρχεται δεύτερη. 'Ολο αυτά η Kim Kardashian τα έκανε πολλά χρόνια πριν και με μεγάλη επιτυχία.


https://www.instagram.com/p/CWLx7gQvyPn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως η νύφη έκλεψε την παράσταση με το ονειρικό Oscar de la Renta νυφικό της με το δαντελένιο μοναδικό πέπλο της!

Photo Instagram @Kimkardashian

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Demi Lovato: Ερμήνευσε το «I will always love you» στον γάμο της Paris Hilton και μάγεψε τους πάντες

Paris Hilton- Carter Reum: Μόλις παντρεύτηκαν! Το 3μερο πάρτι και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Πώς η Kim Kardashian εξελίχθηκε από βοηθός της Paris Hilton σε σταρ που ορίζει τις τάσεις της μόδας