H Lady Gaga και ο Bradley Cooper αποκάλυψαν την αλήθεια για τη σχέση τους

Τσακιρίδου Χριστίνα
H Lady Gaga και ο Bradley Cooper αποκάλυψαν την αλήθεια για τη σχέση τους

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός έδωσαν την δική τους εκδοχή λύνοντας κάθε απορία για την ερωτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην on stage εμφάνισή τους στα Oscars του 2019 όπου ερμήνευσαν το «Shallow».

Η κινηματογραφική συνύπαρξη της Lady Gaga και του Bradley Cooper στην ταινία «A star is born» είχε πυροδοτήσει έντονες φήμες για τη μεταξύ τους σχέση, με όλους να κάνουν τότε λόγο για το νέο ζευγάρι της showbiz. Ο δεσμός τους μπορεί να μην επαληθεύθηκε ωστόσο ήταν ξεκάθαρο ότι οι συμπρωταγωνιστές είχαν στενή επαφή με την Gaga να αποκαλύπτει ότι είχαν μια «στιγμιαία σύνδεση» που δημιουργήθηκε από το πρώτο δευτερόλεπτο που τον αντίκρισε.

Η αποκάλυψη για τη σχέση τους- Τι υποστηρίζουν Lady Gaga και Bradley Cooper

Παρά τις φήμες για το αντίθετο, η Lady Gaga υποστήριξε εδώ και καιρό ότι δεν είχαν σχέση. «Ναι, ο κόσμος είδε αγάπη και μάντεψε...αυτό θέλαμε να δεις», είπε χαρακτηριστικά η 35χρονη τραγουδίστρια στον Τζίμι Κίμελ το 2019. Ήξερε ότι οι φήμες τροφοδοτούνταν άμεσα από την αισθαντική ερμηνεία του «Shallow» στα Oscars εκείνη τη χρονιά.

https://www.instagram.com/p/BucFbLchv6z/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Tην ίδια ώρα η Lady Gaga εξήγησε ότι ο Bradley Cooper είχε σχεδιάσει ολόκληρη τη συναυλία με εξαιρετική λεπτομέρεια: «Ήξερα ότι είχε το όραμα για το πώς έπρεπε να πάει». Όταν οι δυό τους συζητούσαν για την ερμηνεία των Oscars, ο Bradley επιβεβαίωσε ότι υποκρίνονταν.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας απλός λόγος για τον οποίο συνέβη αυτό «Είχε συλλάβει την παράσταση να εκτυλίσσεται σαν μια σκηνή από την ταινία εν μέρει για να βοηθήσει να διαχειριστεί τους φόβους του για το να τραγουδήσει ζωντανά», σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του E online.

Ο Cooper ανέφερε επίσης: «Απλά από προσωπική άποψη, μειώνεται έτσι το επίπεδο άγχους». Ο 46χρονος ηθοποιός συμπλήρωσε: «Είναι κάπως ερωτευμένοι σε αυτή τη σκηνή της ταινίας. Είναι αυτή η εκρηκτική στιγμή που τους συμβαίνει σε μια σκηνή μπροστά σε χιλιάδες κόσμο… Θα ήταν τόσο περίεργο αν ήμασταν και οι δύο σε σκαμπό με θέα τον ακροατήριο».

https://www.instagram.com/p/B1kxFT6AkjS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αφοπλιστική δήλωση της Lady Gaga

«Ειλικρινά, νομίζω ότι ο Τύπος είναι πολύ ανόητος. Θέλω να πω, κάναμε μια ιστορία αγάπης. Για μένα, ως ερμηνεύτρια και ως ηθοποιό, φυσικά θέλαμε ο κόσμος να πιστέψει ότι ήμασταν ερωτευμένοι» δήλωσε η 35χρονη τραγουδίστρια. «Θέλαμε οι άνθρωποι να νιώσουν αυτή την αγάπη στα Όσκαρ. Θέλαμε να περάσει ακριβώς από τον φακό αυτής της κάμερας και σε κάθε τηλεόραση που την παρακολουθούσαν», πρόσθεσε.

shayk cooper1

Bradley Cooper: Πολιορκεί ξανά την Irina Shayk μετά τις φήμες για τον Kanye



Πηγή κεντρικής: apimages.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Lady Gaga: Το ταξίδι στο Μιλάνο και η συγκίνηση για την Ιταλική καταγωγή και τον πατέρα της

Lady Gaga και Tony Bennett ξανά μαζί: Η νέα συνεργασία μετά από επτά χρόνια