Lady Gaga: Το ταξίδι στο Μιλάνο και η συγκίνηση για την Ιταλική καταγωγή και τον πατέρα της

Κατερίνα Μπούσιου
Lady Gaga: Το ταξίδι στο Μιλάνο και η συγκίνηση για την Ιταλική καταγωγή και τον πατέρα της

«Ήρθα από την Αμερική για να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ» δήλωσε η τραγουδίστρια φτάνοντας στην Ιταλία. 

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της House of Gucci στο Μιλάνο, η Lady Gaga, μίλησε συγκινημένη για τις ιταλικές της ρίζες από την πλευρά του πατέρα της. Και βρήκε επίσης μια καλή αφορμή να μιλήσει και για την Britney Spears και την πρόσφατη δικαστική απαλλαγή από την κηδεμονία του πατέρα της.


https://www.instagram.com/p/CWQlO5fsRxN/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Εδώ και έξι μήνες ο πατέρας μου κλαίει συνέχεια»

Στις δηλώσεις της στους δημοσιογράφους, η Lady Gaga (το πραγματικό της όνομα είναι Stefani Joanne Angelina Germanotta) μίλησε για την καταγωγή της και την περηφάνια να νιώθει κατά το ήμισυ Ιταλίδα: «Είμαι τόσο περήφανη, νιώθω τόσο μεγάλη τιμή να προέρχομαι από έναν πολιτισμό που μου έδωσε τόσα πολλά. Να προέρχομαι από προγόνους που δούλεψαν τόσο σκληρά για να έχω εγώ μια καλύτερη ζωή. Η οικογένειά μου δούλεψε πάρα πολύ σκληρά επίσης για να έχω μια καλύτερη μόρφωση, για να μάθω μουσική, ποίηση και θέατρο. Και τώρα είμαι εδώ, έχω έρθει όλο αυτό το δρόμο από την Αμερική στην Ιταλία, για να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ» Στη συνέχεια βέβαια όπως αποκάλυψε, ο πατέρας της συγκινήθηκε πάρα πολύ με τη νέα της ταινία, λόγω και του ρόλου της ως Ιταλίδα Patricia Reggiani και όπως είπε... κλαίει συνέχεια εδώ και έξι μήνες.



Η τρυφερή της δήλωση για την Brintey Spears

«Ήταν πολύ λάθος όλη αυτή η μεταχείριση προς το πρόσωπό της από τη μουσική βιομηχανία. Και εύχομαι αυτό να αλλάξει. Ελπίζω η Britney να συνεχίσει να είναι έμπνευση για όλες τις γυναίκες και όλους τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Είναι τόσο ταλαντούχα, την παρακολουθώ από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Και είναι πολύ ωραίο που μπορούμε σήμερα να γιορτάσουμε την νέα εποχή στη ζωή της» δήλωσε η Lady Gaga, που φυσικά ρωτήθηκε για την πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου που απελευθέρωνε τη Spears από την κηδεμονία του πατέρα της μετά από 13 χρόνια.



Η τραγουδίστρια που έγινε το πρόσωπο των ημερών αυτές τις ημέρες στα ιταλικά media παραχώρησε και συνέντευξη στη τηλεόραση, μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα της: «Ποτέ δεν αισθάνθηκα πως είμαι όμορφη. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αισθάνεσαι όμορφη μέσω της δημιουργικότητας και της φαντασίας» Και έκλεισε λέγοντας πόσο μεγάλη εντύπωση της έκαναν οι γυναίκες στην Ιταλία «Περπατάς στην Piazza di Spagna και βλέπεις τόσο ωραίες γυναίκες, καλοντυμένες, φορώντας τα καπέλα τους»

Photo credis Associated Press

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Britney Spears είναι ελεύθερη -Τέλος στην κηδεμονία του πατέρα της και τώρα ετοιμάζει το γάμο της

Μοβ μεταλλική σκιά και glitter στα χείλη – Η Lady Gaga δίνει το σήμα για την party season

Η Lady Gaga αποκάλυψε ότι φορούσε αλεξίσφαιρο φόρεμα στην ορκωμοσία του Joe Biden!