Η Adele αποκαλύπτει: Είχα παράνομη σχέση όσο ήμουν παντρεμένη!

Η Adele αποκαλύπτει: Είχα παράνομη σχέση όσο ήμουν παντρεμένη!

Η αποκάλυψη της Adele για την γνωριμία με τον σύντροφό της, Rich Paul, που θα συζητηθεί.

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ της Adele, «30» πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτήν την Παρασκευή και οι θαυμαστές τις σε ολόκληρο τον κόσμο το περιμένουν πώς και πώς. Η 33χρονη τραγουδίστρια διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της τόσο σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο. Η αλλαγή στην εμφάνισή της, η σχέση της με τον Rich Paul και η κυκλοφορία του νέου της album είναι οι λόγοι πίσω από την ευτυχία της Βρετανίδας σταρ.

https://www.instagram.com/p/CWO-Q5_t9OT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η αποκάλυψη για το τρίτο πρόσωπο

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Adele αυτή την εβδομάδα αφού δήλωσε ότι έφυγε από μια μυστική σχέση ένα χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον πρώην σύζυγό της, Simon Konecki, επειδή τον συνέδεε με την κατάρρευση του γάμου της. Μιλώντας στο The Face, η τραγουδίστρια είπε: «Δεν ήταν σωστό, άφησα έναν γάμο και μετά βγαίναμε για ένα χρόνο. Ακόμα κι αν νιώθεις έτοιμος, είναι μια ανοιχτή πληγή είτε φύγεις είτε μείνεις».

«Δεν μπορούσα να προσποιηθώ ότι δεν ήμουν στη δική μου καταιγίδα… Δεν μπορούσα να δώσω τον εαυτό μου σωστά. Δεν μπορούσα να είμαι συνεπής, ούτε και αυτός. «Τον συνδέω με την κατάρρευση του γάμου μου. Επομένως, είναι μέρος της καταιγίδας». συμπλήρωσε η Adele.

«Και ήμουν, ξέρετε, πολύ ειλικρινής μαζί του γι' αυτό, δόξα τω Θεώ. Διαφορετικά θα μπορούσα να βρεθώ σε μια κατάσταση που να είμαι σε μια σχέση στην οποία δεν ήθελα να είμαι αφού έβγαινα από μια σχέση».

H σχέση με τον Rich Paul

https://www.instagram.com/p/CVPXVMyg7aq/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Adele βρίσκεται σε σχέση με τον 39χρονο μάνατζερ αθλητών, Rich Paul. Οι δυό τους γνωρίστηκαν σε ένα πάρτι γενεθλίων κοινών φίλων, έγιναν φίλοι και αργότερα έγιναν ζευγάρι. Eίναι πολύ προσεκτικοί με την δημόσια εικόνα τους και προσπαθούν να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ στην σχέση τους, ωστόσο δεν κρύβονται και κυκλοφορούν κανονικά μαζί. Ο φωτογραφικός φακός τους είχει συλάβει στο γήπεδο, όπου παρακολούθησαν έναν αγώνα μπάσκετ.



adele live1

Η Adele τραγούδησε live μπροστά στον γιό της και ξέσπασε σε δάκρυα



Πηγή κεντρικής: @adele

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Adele: Το κουίζ της «είπε» να χωρίσει! Το λυτρωτικό σχόλιο για τον αλκοολικό της μπαμπά

Ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στη συναυλία της Adele και η συγκίνηση της τραγουδίστριας ήταν μεγάλη