Η Adele τραγούδησε live μπροστά στον γιό της και ξέσπασε σε δάκρυα

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Adele τραγούδησε live μπροστά στον γιό της και ξέσπασε σε δάκρυα

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε τις επιτυχίες της on stage και για πρώτη φορά στο κοινό βρισκόταν ο μονάκριβος γιος της.

Μία μοναδική βραδιά στο Griffith Observatory του Los Angeles είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές του CBS καθώς η Adele ερμήνευσε με το δικό της ανεπανάληπτο τρόπο τα νέα της τραγούδια αλλά και παλαιότερες επιτυχίες της (Skyfall, Easy on Me, Someone Like You κ.ά).

Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η Adele παρουσιάζει νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ της «30», που κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου και αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία. Το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο «Easy on Me» έχει ήδη κερδίσει την αγάπη των εκατομμυρίων θαυμαστών της σε ολόκληρο τον κόσμο.



Η εντυπωσιακή on stage εμφάνιση και τα δάκρυα της Adele

Η Adele ανέβηκε στην σκηνή για μια ξεχωριστή ερμηνεία και συγκινήθηκε καθώς ο 9χρονος γιος της, Angelo, την παρακολούθησε να τραγουδά ζωντανά για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του «Adele One Night Only».

«Είναι η απόλυτη τιμή της ζωής μου, μωρό μου», είπε χαρακτηριστικά στον γιό της η 33χρονη τραγουδίστρια από τη σκηνή. «Είσαι τόσο όμορφoς, τόσο όμορφος και έξυπνος», συμπλήρωσε.



Στην πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στην Oprah Winfrey, η Adele μίλησε για το πώς ο Angelo ενέπνευσε το επερχόμενο άλμπουμ της, «30». Το «Adele One Night Only» προβλήθηκε στο CBS ωστόσο μπορείς να το δεις στο Paramount+.

https://www.instagram.com/p/CWO-Q5_t9OT/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Αdele One Night Only- To μουσικό αφιέρωμα που αξίζει να δεις

Οι τηλεθεατές του ALPHA (ο ALPHA εξασφάλισε αποκλειστικά για τη χώρα μας το συγκλονιστικό αφιέρωμα του CBS) θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αποκλειστική συνέντευξη της Adele στην Oprah Winfrey, όπου η τραγουδίστρια μιλά αναλυτικά για όλα: την προσωπική της ζωή μετά το πολύκροτο διαζύγιό της, την ανατροφή του γιού της καθώς και για την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της.



adele oprah

Η Adele κάθεται στη θέση της Meghan Markle και μιλάει στην Oprah! Η συνέντευξη που θα συζητηθεί

Πηγή κεντρικής: @adele

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Adele: Το κουίζ της «είπε» να χωρίσει! Το λυτρωτικό σχόλιο για τον αλκοολικό της μπαμπά

Adele: «Το διαζύγιο με συνέτριψε! Δεν ήξερα ποια ήμουν» - Η συγκλονιστική της εξομολόγηση