'Aγριες Μέλισσες: Από την ελιά στα χαλιά - Η Μυρσίνη αποθεώθηκε στο Twitter λίγο πριν...χωρίσει

Κατερίνα Μπούσιου
'Aγριες Μέλισσες: Από την ελιά στα χαλιά - Η Μυρσίνη αποθεώθηκε στο Twitter λίγο πριν...χωρίσει

Μετά την περσινή σκηνή με τον Κυπραίο στην ελιά, η χθεσινή ερωτική σκηνή της Μυρσίνης με τον Δούκα, έγινε trend. Η μεγάλη κρίση που θα περάσει ο γάμος της στη συνέχεια, τα ανατρέπει όλα! 

Μια σύντομη άφεση αμαρτιών, έδωσαν οι τηλεθεατές χθές στην Κατερίνα Διδασκάλου που υποδύεται τη Μυρσίνη Σεβαστού στις Άγριες Μέλισσες. Μετά από όσα φριχτά έκανε στον προηγούμενο κύκλο, εισέπραξε αρκετά κοπλιμέντα ως ρόλος αλλά και ως ηθοποιός στην ερωτική σκηνή που είχε με τον Λεωνίδα Κακούρη, τον τηλεοπτικό της σύζυγο, Δούκα. Η σύγκριση έγινε αυτόματα με την περσινή σκηνή που επίσης είχε γίνει trend, με τον Γιάννη Στάνκογλου στην ελιά. Πάντως η χαρά της Μυρσίνης δεν θα κρατήσει για πολύ, γιατί ξεσπά η σοβαρότερη κρίση που είχε ποτέ στο γάμο της. Ο Δούκας ανακαλύπτει την παλαιότερη σχέση της με τον αδελφό του Μιλτιάδη και όλα αλλάζουν. Στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε την κορύφωση της επιστροφής του Προκόπη στο χωριό και τις αποκαλύψεις του.



Το διαζύγιο και η απειλή

Αυτό το διαμέρισμα της Ανέτ στο Παρίσι, είχε γίνει και ερωτική φωλιά του Νικηφόρου και της Ασημίνας, όταν πέρισυ έφυγαν από το Διαφάνι και αυτή τη σύμπτωση, τη θυμήθηκαν αρκετοί τηλεθεατές. 'Οπως δεν έφερε γούρι σε εκείνους, έτσι δεν θα φέρει γούρι και στη Μυρσίνη και στο Δούκα. Εκείνη τον ζηλεύει λόγω της Αντιγόνης, εκείνος όμως θα ανακαλύψει σε κάποια γράμματα του πατέρα του, το φλέρτ που είχε με τον αδελφό του Μιλτιάδη. Το ποτήρι ξεχείλισε και της ζητά να χωρίσουν. Η Μυρσίνη όμως δεν θα καταθέσει έτσι εύκολα τα όπλα. Του το είχε πεί άλλωστε πως μόνο ο θάνατος μπορεί να τους χωρίσει. Θα βρεί το αδύνατο σημείο του. Και ποιο ειναι αυτό; Μα φυσικά τα χρήματα. Με την απειλή ότι θα του πάρει τη μισή περιουσία, εκείνος κάνει προς το παρόν πίσω. Αλλά πια η καρδιά του δίδεται στην Αντιγόνη.


https://www.instagram.com/p/CU95xwAI1fa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Δρόσω στο πλευρό του Κωνσταντή

Η επιστροφή του Προκόπη στο χωριό (σ.σ ο Γιώργος Ηλιόπουλος είναι εξαιρετικός σε αυτό το ρόλο) τους αναθαρρύνει όλους, αλλά μόνο μέχρι τη στιγμή που θα τους αποκαλύψει ποιος έκανε το μεγάλο φονικό στο βουνό και κατονομάζει τον Ντούνια. Η Ελένη βάζει σκοπό να σκάψει το βουνό για να βρεί στοιχεία που θα αθωώνουν τον Λάμπρο.

droso konstantis

Η Δρόσω μετά την παράσταση, θα βρεθεί στο πλευρό του Κωνσταντή που περνά μια ακόμη περιπέτεια με την υγεία του. Μόνο εκείνη, η δροσοσταλίτσα του όπως την λέει μπορεί να του απαλύνει τον πόνο του. Η παράσταση όμως αυτή θα στοιχίσει αρκετά στο Λευτέρη, το γιό του Ακύλα. Ο πατέρας του καταλαβαίνει ότι περνά μηνύματα αντίθετα από αυτά που πρέπει και τον αναγκάζει ως τιμωρία να λάβει μέρος στους 'Αβαντες. Αυτή η κόντρα πατέρα - γιού να μας το θυμηθείτε, δεν θα βγεί σε καλό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιάννης Κουκουράκης: «Έκανα 7 οντισιόν μέχρι να πάρω τον ρόλο – 'Εδωσα 300 ευρώ βενζίνη»

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το ειδύλλιο Κορίνας – Μπάμπη και η επιστροφή της Δρόσως στον Κωνσταντή

Ο Γιώργος Σουξές στο Queen.gr «Τη μέλλουσα γυναίκα μου τη νοιάζει μόνο να είμαστε μαζί»