Γιάννης Κουκουράκης: «Έκανα 7 οντισιόν μέχρι να πάρω τον ρόλο – 'Εδωσα 300 ευρώ βενζίνη»

Κατερίνα Μπούσιου
Γιάννης Κουκουράκης: «Έκανα 7 οντισιόν μέχρι να πάρω τον ρόλο – 'Εδωσα 300 ευρώ βενζίνη»

 

Τα ευτράπελα χωρίς φακούς επαφής στα γυρίσματα των 'Αγριων Μελισσών και η ταλαιπωρία μέχρι να πάρει το ρόλο. Ο τηλεοπτικός Κωνσταντής σε μια απολαυστική συνέντευξη.

Μπορεί ο ρόλος ως Κωνσταντής, να του ταίριαξε γάντι τα τελευταία τρία χρόνια στις Άγριες Μέλισσες, αλλά μέχρι να κερδίσει το ρόλο πραγματικά πέρασε μια μικρή…οδύσσεια ο Γιάννης Κουκουράκης. Ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος είχε ένα αποκλειστικό podcast με καλεσμένους του τα…Σεβαστόπαιδα, δηλαδή τον Γιάννη Κουκουράκη, τη Μαρία Πετεβή (που κάνει την Πηνελόπη) και τον Αναστάση Ροΐλο που υποδύεται τον Νικηφόρο. Και η συνομιλία ήταν απολαυστική με τα ευτράπελα πριν και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.


https://www.instagram.com/p/CDQsChRJE9r/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα νευρικά γέλια με τη Θεοφανία Παπαθωμά

Ο ηθοποιός άρχισε να διηγείται με το γνωστό του χιούμορ, όσα πέρασε μέχρι να κάνει το πρώτο του γύρισμα ως Κωνσταντής: «Έχω ξοδέψει 300 ευρώ βενζίνη, πάνω - κάτω εφτά φορές στις οντισιόν. Διάβασα το ρόλο του Νικηφόρου την πρώτη φορά. Θυμάμαι πως ο Λευτέρης κατέβασε τα γυαλιά του και μου λέει «Εσύ γιατί δεν έχεις κάνει τηλεόραση;» Στην επόμενη οντισιόν έκανα το ρόλο του δάσκαλου αλλά και του Κωνσταντή. Την έβδομη φορά έκανα και μια σκηνή με τη Θεοφανία Παπαθωμά και μας είχαν πιάσει τα νευρικά γέλια. Εκείνη όμως τη μέρα μου είπαν ότι θα είμαι τελικά στη σειρά και πως θα με ειδοποιούσαν για να υπογράψουμε σε δύο εβδομάδες. Όταν όμως τελικά με πήραν, μου είπαν ότι δεν θα έχω το ρόλο. Και τους λέω «Δεν υπάρχει περίπτωση να μου πάρει κανείς το ρόλο. Εγώ είμαι αυτός, εγώ είμαι ο Κωνσταντής» και τους είπα ότι θέλω να μιλήσω με τον Λευτέρη. Και όντως με πήρε τηλέφωνο. Ζήτησα επίσης να μιλήσω και με τον παραγωγό μας, τον κύριο Καραγιάννη για να μάθω το «γιατί». Ήταν η όγδοη φορά που πήγα στο studio Κάππα. Είπα ότι θα πάρω αυτό το ρόλο, ο κόσμος να χαλάσει. Και του λέω «εγώ είμαι εδώ για να αρχίσουμε». Ξαφνιάστηκε ο άνθρωπος, με ρώτησε ποιος είμαι και αν θα μπορούσα να ανταπεξέλθω στο ρόλο. Και του λέω «άνθρωπέ μου μπορώ» Τελικά μου ζήτησε να ξαναπάω στο στούντιο σε δύο μέρες. Άντε πάλι, ξανά στο KAΠΠΑ. Ξαφνικά ενώ περίμενα να κάνω μια ακόμη οντισιόν, βρίσκομαι μπροστά σε όλο το καστ να διαβάζουμε το πρώτο επεισόδιο».



Ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος, επιβεβαίωσε ότι τελικά για τον ρόλο του Κωνσταντή προοριζόταν άλλος ηθοποιός, ο οποίος τελικά δεν μπόρεσε να είναι στη σειρά.



Τα μελομακάρονα που ήταν….κουκουνάρια

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Γιάννης Κουκουράκης αναγκαζόταν να κάνει γύρισμα χωρίς να φορά τους φακούς του. Και εκείνες οι στιγμές ήταν απλά σπαρταριστές για τους υπόλοιπους ηθοποιούς που τον παρατηρούσαν. «Βλέπω ένα πιάτο στο τραπέζι μπροστά μου, που ήταν ζωγραφισμένο και είχε ένα μικρό τριαντάφυλλο στο κέντρο. Επειδή δε φορούσα τους φακούς μου, νομίζω ότι μας έχουν φέρει ζελεδάκια. Και απλώνω το χέρι μου να πάρω ένα και πιάνω….αέρα! Βέβαια και άλλη φορά έχει συμβεί να μας έχουν κουκουνάρια στην πιατέλα και εγώ να τα βλέπω ως…μελομακάρονα»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιάννης Κουκουράκης: Η δύσκολη στιγμή του Κωνσταντή στις Άγριες Μέλισσες και το μέλλον με τη Δρόσω

Ο Κωνσταντής επιστρέφει στις Άγριες Μέλισσες ανανεωμένος - Δες photo να σου φτιάξω τη μέρα

Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη μένει μόνη, ο Κωνσταντής κινδυνεύει και το twitter αποθεώνει τον Νώντα!