Jennifer Lopez: Το νέο trailer της ταινίας της και τα σχέδια γάμου με τον Ben Affleck

Τσακιρίδου Χριστίνα
Jennifer Lopez: Το νέο trailer της ταινίας της και τα σχέδια γάμου με τον Ben Affleck

Η Λατίνα σταρ μίλησε για το νέο της επαγγελματικό βήμα και το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Η Jennifer Lopez απάντησε σε ερωτήσεις σχετικά με τον ενδεχόμενο γάμου με τον αγαπημένο της, Ben Affleck. Είναι έτοιμη άραγε να παντρευτεί για τέταρτη φορά; Η 52χρονη τραγουδίστρια μίλησε για όλους και για όλα στην Hoda Kotb και την εκπομπή «Τhe Today».

H Jennifer Lopez «παντρεύεται»- Το trailer της νέας της ταινίας

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου το προσεχές έτος αναμένεται να κυκλοφορήσει η νέα ταινία της Jennifer Lopez «Marry Me». H τραγουδίστρια, ηθοποιός και επιχειρηματίας δημοσίευσε το trailer στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίνοντάς μας μια μικρή γεύση από αυτό που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Φεβρουάριο του 2022. H Lopez πρωταγωνιστεί μαζί με τον Owen Wilson και τον Maluma.



Η τραγουδίστρια υποδύεται μία super star, η οποία πρόκειται να παντρευτεί τον μουσικό ονόματι Bastian. Την τελετή θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια μάτια θαυμαστών τους και θα μεταδοθεί σε πολλές πλατφόρμες. Όταν η Kat (Λόπεζ) μαθαίνει, δευτερόλεπτα πριν από τον γάμο, ότι ο Bastian την απάτησε με τη βοηθό της, καταρρέει στη σκηνή.



Μέσα στο πλήθος ανταμώνει έναν άγνωστο με μία πινακίδα που γράφει «Marry me (Παντρέψου με)». Είναι καθηγητής μαθηματικών, τον οποίο υποδύεται ο Owen Wilson. Η ταινία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Bobby Crosby, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Kat Coiro. Το trailer κυκλοφόρησε μαζί με το νέο της τραγούδι «On My Way».



Ο γάμος με τον Ben Affleck

Καθώς η σχέση τους οδεύει από το καλό στο καλύτερο και οι δυό τους δείχνουν πιο ερωτευμένοι από ποτέ, οι θαυμαστές αναρωτιούνται αν σκέφτονται να παντρευτούν. Η τραγουδίστρια η οποία αυτό το διάστημα προμοτάρει την επερχόμενη ταινία της, «Marry Me», απάντησε με απόλυτη ειλικρίνια στο εάν θα έλεγε «ναι» σε πρόταση γάμου του Ben Affleck.

https://www.instagram.com/tv/CWBCtAvqjc9/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Ναι, υποθέτω», απάντησε η Lopez. «Με ξέρεις, είμαι ρομαντική. Πάντα ήμουν», συμπλήρωσε. Στη συνέχεια, η Λατίνα σταρ πρόσθεσε αστειευόμενη: «Έχω παντρευτεί αρκετές φορές. Εξακολουθώ να πιστεύω στο happy ever after σίγουρα. Εκατό τοις εκατό».

Οι προηγούμενοι γάμοι της Jennifer Lopez

H διάσημη τραγουδίστρια-ηθοποιός παντρεύτηκε για πρώτη φορά με τον ηθοποιό Ojani Noa το 1997 έως ότου το ζευγάρι χώρισε το 1998. Η Jennifer τότε παντρεύτηκε τον Criss Judd, με τον οποίο χώρισαν το 2002. Ο μακροβιότερος γάμος της ήρθε δύο χρόνια αργότερα, όταν παντρεύτηκε τον τραγουδιστή Marc Anthony, με τον οποίο απέκτησαν δύο παιδιά.

lopez affleck gift5

Jennifer Lopez: Το δώρο που της έκανε ο Ben Affleck συμβολίζει κάτι πολύ ιδιαίτερο



Πηγή κεντρικής: @marrymethemovie

ΔΙΑΒΑΣΤΕ EΠΙΣΗΣ:

Η πρώην γυναίκα του Ben Affleck αρραβωνιάστηκε: Η κοινή έξοδος με τη Jennifer Lopez

Κατενθουσιασμένος ο Ben Affleck με τη Jennifer Lopez: «Την κοιτάζω με δέος»