'Aγριες Μέλισσες: Ξανά μαζί Κωνσταντής και Δρόσω - Η ζήλια της Ζωής και η οργή της για τον Ακύλα

Κατερίνα Μπούσιου
'Aγριες Μέλισσες: Ξανά μαζί Κωνσταντής και Δρόσω - Η ζήλια της Ζωής και η οργή της για τον Ακύλα

Η μεγάλη επανασύνδεση, η επιστροφή του Λάμπρου και το νέο σχέδιο εξόντωσης του Ακύλα. Η γυναίκα του Ζωή αποφασίζει να τον πολεμήσει μέχρι τέλους. 

'Αγριες Μέλισσες in love. Επιτέλους μαζί! Και δεν μιλάμε απλά για την επιστροφή του Λάμπρου στο Διαφάνι και την τρελαμένη από χαρά Ελένη. Αλλά και την επανασύνδεση Δρόσως και Κωνσταντή. Τέλος στα άσκοπα πισωγυρίσματα. Το ζευγάρι κάνει σχέδια για το μέλλον χωρίς όμως, να υπολογίζει τον εξαγριωμένο Ακύλα που έχει μάθει για την απιστία της γυναίκας του με τον Κωνσταντή. Η οποία σύζυγός του Ζωή, παρά τη ζήλια της για την επανασύνδεση, κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον σώσει.

konstantis droso

Κωνσταντή μοναδική μου αγάπη...

Σαν αγρίμι θα αντιδρά ο Κωνσταντής, ενώ η Δρόσω προσπαθεί να τον συνεφέρει για να σταθεί στα πόδια του και να κόψει το ποτό. Θα τα καταφέρει και το ζευγάρι θα κάνει ξανά σχέδια για το μέλλον. Αφού είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον, πως να το κάνουμε...Την ίδια στιγμή όμως ο Ακύλας θα μάθει πως η γυναίκα του τον απατά με έναν από τους γιούς του Δούκα. Απορρίπτει τον Νικηφόρο γιατί τον έχει δεί να βγαίνει με τη Ρένα, αλλά αμέσως το μυαλό του πάει στον Κωνσταντή και ετοιμάζει σχέδιο δολοφονίας του. Η Ζωή όμως θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να τον σώσει. Παρόλο που θα δεί τον τρόπο που κοιτάζει ο Κωνσταντης τη Δρόσω στην παράστασή της ένα βράδυ και θα ζηλέψει πολύ. Αλλά η συμπεριφορά που θα επιδείξει ο Ακύλας στο γιό τους Λευτέρη θα την εξοργίσει ακόμη περισσότερο. Η αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη αλλαγή της Ζωής μόλις ξεκίνησε. Δεν μπορεί πια να ζήσει μαζί με τον Ακύλα.


https://www.instagram.com/p/CWbMvnHAzUd

Λίγη χαρά για το Λενιώ αρκετή πίκρα για τον Πέτρο

Η πολιτική κατάσταση αλλάζει με το αντικίνημα του βασιλέα και ο Λάμπρος αποφυλακίζεται και επιστρέφει στο Διαφάνι με την Ελένη να μη μπορεί ακόμη να το πιστέψει. Το ζευγάρι είναι ξανά μαζί, αλλά όχι όμως χωρίς προβλήματα. Τι έτσι νομίζετε ότι θα τους αφήσει ο Ακύλας; Το θλιβερό εύρημα που πάλευαν όλοι στο χωριό τους σοκάρει. Βρίσκουν τελικά το μέρος που έγινε η ομαδική δολοφονία και ο Πέτρος δεν μπορεί να αντέξει τον τρόπο που έφυγε από τη ζωή ο αδελφός του. Η Ασημίνα του συμπαραστέκεται όσο μπορεί. Γιατί έχει και εκείνη τα δικά της. Τη ζήλια της για το Νικηφόρο ο οποίος παρά τη διαφορά χαρακτήρα που έχει με τη Ρένα συνεχίζει να βγαίνει μαζί της. Εκείνοι που είναι ακριβώς στο άλλο άκρο είναι ο Δούκας με τη Μυρσίνη. Επιστροφή από την Ευρώπη και χωρισμός. Νισάφι πια....

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

'Aγριες Μέλισσες: Από την ελιά στα χαλιά - Η Μυρσίνη αποθεώθηκε στο Twitter λίγο πριν...χωρίσει

Γιάννης Κουκουράκης: «Έκανα 7 οντισιόν μέχρι να πάρω τον ρόλο – 'Εδωσα 300 ευρώ βενζίνη»

Spoiler Άγριες Μέλισσες: Το ειδύλλιο Κορίνας – Μπάμπη και η επιστροφή της Δρόσως στον Κωνσταντή