2 φορές που η Δέσποινα Βανδή «μίλησε» για τον χωρισμό της

2 φορές που η Δέσποινα Βανδή «μίλησε» για τον χωρισμό της

Λίγοι παρατήρησαν την αφιέρωση που έκανε η Δέσποινα Βανδή στον Ντέμη Νικολαΐδη όταν τραγούδησε μαζί με την Άννα Βίσση στη Θεσσαλονίκη.

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (19/11) η Δέσποινα Βανδή για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της Άννας Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται. Η απόλυτη Ελληνίδα star, μάλιστα, κάλεσε στο stage τη Δέσποινα Βανδή και οι δυο τους τραγούδησαν πολλές επιτυχίες μαζί.

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης στην πίστα, η Δέσποινα Βανδή θέλησε… να κάνει μια αφιέρωση χωρίς, βέβαια, να αποκαλύψει το πρόσωπο στο οποίο απευθύνεται. Η Δέσποινα τραγούδησε ένα τραγούδι χωρισμού και για δεύτερη φορά- μετά τη συναυλία της στη λίμνη της Βουλιαγμένης- «μίλησε» για το διαζύγιό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

vissi vandi copy

Όσο εσύ κοιμόσουν, Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή ξενυχτούσαν μαζί στη Θεσσαλονίκη

Η αφιέρωση της Δέσποινας Βανδή που λίγοι παρατήρησαν

«Αυτό το τραγούδι θέλω να το αφιερώσω κάπου. Δεν θα πω ποτέ πού θέλω να το αφιερώσω», λέει η Δέσποινα Βανδή στην Άννα Βίσση και όλοι στην αρχή υποθέτουν ότι η τραγουδίστρια θα κάνει αφιέρωση στον νέο σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη. Το τραγούδι, όμως, μόνο για νέα σχέση δεν μιλά!Η Δέσποινα Βανδή -για δεύτερη φορά- «μίλησε» για τον χωρισμό της από τον Ντέμη Νικολαΐδη τραγουδώντας «Ένα τσιγάρο διαδρομή». Ένα τραγούδι, το οποίο μιλά ξεκάθαρα για χωρισμό.

«Εγώ εδώ, εσύ εκεί… ένα τσιγάρο διαδρομή. Βγάλε ένα πακέτο απ’ την καρδιά μου άναψε τσιγάρο από την φωτιά μου, τι κοιτάζεις μάτια μου θλιμμένα, όλα ξανά αρχίζουνε με εμένα, τι κοιτάζεις μάτια μου θλιμμένα, όλα ξανά αρχίζουνε με εμένα», τραγούδησε η Δέσποινα Βανδή στο stage, στο πλευρό της Άννας Βίσση.

Η πρώτη φορά που η Δέσποινα Βανδή «μίλησε» για το τέλος του γάμου της

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή με μια λιτή ανακοίνωση να κοινοποίησε τη λύση του πολυετούς γάμου της με τον Ντέμη Νικολαΐδη στις 15 Ιουλίου, όμως πολύ νωρίτερα η ίδια είχε «αποκαλύψει» τον χωρισμό της.

Συγκεκριμένα, στις αρχές Ιουνίου, η Δέσποινα Βανδή ερμήνευσε στη λίμνη Βουλιαγμένης για την εκπομπή «Σπίτι με το Mega» πολλές από τις επιτυχίες της, όπως «Κάν’ το αν μ’ αγαπάς», «Θέλω», «Όλα οδηγούν σε σένα», «Αγάπη», «Χάνω εσένα».Ένα, όμως, τραγούδι την έκανε να βουρκώσει στη σκηνή και αυτό δεν ήταν άλλο από το «Μάη μήνα». Η Δέσποινα Βανδή τραγουδώντας το «Μάη Μήνα» βούρκωσε, ενώ παράλληλα προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Και ενάμιση μήνα αργότερα, ήρθε η ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Ντέμη Νικολαΐδη.

Photos: @desp1navandi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαζύγιο για Δέσποινα Βανδή και Ντέμη Νικολαΐδη: Η επίσημη ανακοίνωση (photos)

Βανδή- Μπισμπίκης: Επιστρέφουν από τη Ρώμη- Οι νέες φωτογραφίες και το βίντεο από το αεροδρόμιο

DPG Network