Maria Menounos: Το τρυφερό βίντεο για τα γενέθλια του συζύγου της και η ερωτική εξομολόγηση

Maria Menounos: Το τρυφερό βίντεο για τα γενέθλια του συζύγου της και η ερωτική εξομολόγηση

Ο Keven Undergaro είχε γενέθλια και η Maria Menounos μοιράστηκε με τους followers της τα πιο βαθιά της συναισθήματα για τον άντρα της.

Ένα post στο Instagram και ένα τρυφερό βίντεο ήταν αρκετό για να καταλάβουμε πόσο ευτυχισμένη είναι στο πλευρό του Keven Undergaro η Maria Menounos τα τελευταία 23 χρόνια. Η παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους followers της ένα τρυφερό βίντεο από στιγμές της με τον σύζυγό της και τους ευχήθηκε για τα γενέθλιά του με λόγια που συγκινούν.

nosokomeio mama menounos

Μαρία Μενούνος: 6 μήνες χωρίς τη μητέρα της - Η ανάρτησή της θα σε συγκινήσει

Το τρυφερό βίντεο και τα συγκινητικά λόγια της Menounos για τον άντρα της

Η Maria Menounos, με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram με πολλές τρυφερές στιγμές τους. Ένα φιλί στο στόμα, το κράτημα του χεριού της λίγο πριν απογειωθεί το αεροπλάνο, αλλά και fun στιγμές τους αποτυπώνουν τον έρωτα και την αγάπη που υπάρχει μεταξύ τους εδώ και 23 χρόνια.

Η παρουσιάστρια, μάλιστα, έγραψε κι ένα μακροσκελές κείμενο στην ανάρτησή της, το οποίο πραγματικά συγκινεί:

«Χρόνια πολλά στο αγόρι που πάντα με κάνει να γελάω. Σοβαρά Keven, δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου χωρίς εσένα. Δεν ξέρω πώς θα είχα αντέξει τα πάντα χωρίς εσένα. Είσαι ο πιο δοτικός άνθρωπος που ξέρω. Βοηθάς ΟΠΟΙΟΝ βρεθεί στον δρόμο σου και ξέρω ότι όποιος το διαβάζει αυτό κι έχει βρεθεί στον δρόμο σου θα συμφωνήσει.

https://www.instagram.com/reel/CWbo17eBGNB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Σπάνια αφιερώνουμε χρόνο για να μοιραστούμε το πώς κάποιος έχει επηρεάσει τη ζωή μας. Καταλήγουμε στις κηδείες να έχουμε τύψεις που δεν κάναμε ποτέ αυτό το τηλεφώνημα για να πούμε ‘’ευχαριστώ’’ ή ότι σε εκτιμώ ή οτιδήποτε νιώθουμε, αλλά ποτέ δεν έχουμε τον χρόνο ή δε νιώθουμε άνετα να το κάνουμε. Όποιος διαβάζει αυτό το κείμενο κι έχει βρεθεί στον δρόμο του (Keven), που έχει κερδίσει ή μάθει, ή οτιδήποτε, ας το μοιραστεί. Ας γεμίσουμε τα γενέθλιά του με αγάπη. Και κάντε το ίδιο στο αγαπημένο σας πρόσωπο και βοηθήστε το να πάρει την αγάπη που αξίζει. Είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να κάνετε», έγραψε η Maria Menounos για τα γενέθλια του συζύγου της.

Το στήριγμά της σε κάθε δύσκολη στιγμή

Το 2021 έδειξε το «σκληρό» του πρόσωπο στη Maria Menounos μιας και ανήμερα του Πάσχα η μητέρα της, Λίτσα, έφυγε από τη ζωή νικημένη από τον καρκίνο.

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν εξαιρετικά δύσκολα για όλη την οικογένεια της Menounos, καθώς η μητέρα της «πάλευε» με το γλοιοβλάστωμα, μια σπάνια μορφή καρκίνου στον εγκέφαλο.



Μάλιστα, οι γονείς της πέρασαν και Covid-19, τον οποίο και ξεπέρασαν, όμως από τότε η κατάσταση της υγείας της κυρίας Λίτσας επιδεινώθηκε.

Δυστυχώς, ανήμερα το Πάσχα, στις 2 Μαΐου, η μητέρα της Menounos άφησε την τελευταία της πνοή σκορπίζοντας τη θλίψη στην ίδια και στον μπαμπά της.

Σε όλες αυτές τις δύσκολες στιγμές, λοιπόν, ο Keven Undergaro ήταν «βράχος» στο πλάι της Maria Menounos και με αυτό το μακροσκελές και συγκινητικό post η δημοσιογράφος θέλησε να τον ευχαριστήσει και να… του κάνει μια ερωτική εξομολόγηση για όλα όσα έχει κάνει για εκείνη τα χρόνια που είναι μαζί.

Photos: @mariamenounos

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Maria Menounos: «'Εκανα μεγάλη προσπάθεια να κάνω παιδιά»

Μαρία Μενούνος: Ακόμα μία απώλεια για την οικογένειά της (photos)