Όχι μόνο η Βανδή με τα Χριστούγεννα - 4 celebs που είναι συνώνυμοι με τις γιορτές

Όχι μόνο η Βανδή με τα Χριστούγεννα - 4 celebs που είναι συνώνυμοι με τις γιορτές

Μπαίνουμε σε κλίμα γιορταστικό και υπάρχουν συγκεκριμένοι celebs που μας βοηθούν.

Έχουμε μπει σε έντονα εορταστικό κλίμα από νωρίς φέτος αλλά η αλήθεια είναι πως οι γιορτές πάντα θα μας θυμίζουν συγκεκριμένους διάσημους για αρκετά διαφορετικούς λόγους.

Γιατί δεν είναι μόνο το χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά κάποιες συγκεκριμένες στιγμές θα μας θυμίζουν πάντα τους αγαπημένους μας celebs:

Ταξίδι για τις γιορτές θα είναι πάντα η Ελένη Μενεγάκη στις Μαλδίβες

Άλλοι ταξιδεύουν σε χιονισμένα τοπία, άλλοι κάνουν γιορτές μέσα σε γιρλάντες και χαμηλό βαρομετρικό αλλά η Ελένη Μενεγάκη μας κάνει πάντα να θυμόμαστε πως οι γιορτές της Πρωτοχρονιάς είναι ευκαιρία για έναν εξωτικό προορισμό.

menegaki exotic

Πριν την έλευση της πανδημίας στη ζωή μας, η Ελένη συνήθιζε κάθε χρόνο να ταξιδεύει για την αλλαγή του χρόνου μέχρι τις Μαλδίβες ενώ τα δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει βρει και μόνιμη κατοικία την οποία προτιμούσε για να περνάει εκεί τις στιγμές των γιορτών.

Την περσινή σεζόν άλλωστς, η Ελένη, είχε μοιραστεί με τους φανς της στο Instagram φωτογραφίες από ταξίδια τα οποία δεν είχε επικοινωνήσει στο κοινό, όπως εκείνο στο Μεξικό.

Η Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα θυμίζει πάντα την Καίτη με τον Διονύση:



Ήταν Παραμονή Πρωτοχρονιάς του 1997, όταν οι τηλεθεατές είδαν στην ελληνική τηλεόραση σε ζωντανή μετάδοση την πρόταση γάμου του Διονύση Σχοινά στην Καίτη Γαρμπή στο Μπράβο της Ρούλας Κορομηλά.

«Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί» παραδέχτηκε ο Σχοινάς για την απόφαση αυτή να ζητήσει την Καίτη Γαρμπή σε γάμο μπροστά σε όλη την Ελλάδα, η οποία και δεν είπε ποτέ το μεγάλο Ναι on air. Τον Μάιο του 1997, η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Κι όταν γίνεται κάποιο ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς στην τηλεόραση, πάντα κάποιος θυμάται την πρόταση του Διονύση στην Καίτη!

Χριστούγεννα, Χριστούγεννα, ευτυχισμένα, δεν γίνονται, δεν γίνονται χωρίς εσένα:



Αν υπάρχει ένα κλασικό τραγούδι των γιορτών δεν είναι άλλο από τα Χριστούγεννα της Δέσποινας Βανδή.

Το ξεχωριστό βίντεοκλιπ, η θλίψη του τόσο χαρούμενου μουσικά τραγουδιού, έχει κάνει τα Χριστούγεννα σε άσμα των γιορτών, μαζί με το Last Christmas και το All I Want for Christmas.

Βάλε σε αυτά και τις συνταγές με τις οποίες ντύνει τις γιορτές των Χριστουγέννων η Βανδή και έχεις το χρυσό συνδυασμό διάσημης, ταυτόσημης με το κλίμα των γιορτών.

Η Σίσσυ στολίζει δέντρο με τον Παύλο Σταματόπουλο:

sissychristidou xristougenna

Κουμπάροι εδώ και χρόνια, καλοί συνεργάτες επίσης, ο Παύλος Σταματόπουλος είναι πάντα ο άνθρωπος που βοηθάει τη Χρηστίδου να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της σε μια παράδοση που κρατάει ακόμα και πριν ο Παύλος γίνει νονός του μικρότερου γιου της Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.

xristidou stamatopoulos dentro

Χρηστίδου: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο νέο της σπίτι - Το τρολάρισμα του κουμπάρου της

Η Δούκισσα Νομικού και το δέντρο – υπερπαραγωγή:

Από τους πρώτους celebs που στολίζουν χριστουγεννιάτικο δέντρο και ποζάρουν μπροστά σε αυτό, είναι η Δούκισσα Νομικού.


https://www.instagram.com/p/CV8hSlari-d

Κάθε χρόνο το δέντρο – υπερπαραγωγή της Δούκισσας κλέβει τις εντυπώσεις κι η παρουσιάστρια και τρυφερή μητέρα δύο παιδιών, ποζάρει με χάρη μπροστά σε αυτό. Αν θες να καταλάβεις ότι μπήκαμε σε γιορτινό mood, θα το καταλάβεις από το αν στόλισε η Δούκισσα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ:

Χρηστίδου: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο νέο της σπίτι - Το τρολάρισμα του κουμπάρου της

Meghan Markle: Οι γιορτές με τον Archie και τη Lili και η αντίδραση του Harry στη μετακόμιση