Meghan Markle: Οι γιορτές με τον Archie και τη Lili και η αντίδραση του Harry στη μετακόμιση

Πατούλια Κατερίνα
Meghan Markle: Οι γιορτές με τον Archie και τη Lili και  η αντίδραση του Harry στη μετακόμιση

H Meghan Markle στην Ellen: Οι 10 αποκαλύψεις της δούκισσας του Sussex για τον Archie, τη Lilibet Diana και τον πρίγκιπα Harry.

Σε πλήρη αντίθεση με την προηγούμενη συνέντευξη της Meghan Markle στην Oprah Winfrey, η εμφάνιση στο show της Ellen DeGeneres ήταν μια χαλαρή κουβέντα της πάλαι ποτέ ηθοποιού, που έτυχε να παντρευτεί έναν πρίγκιπα, τον Harrry ή H ;όπως τον αποκαλεί και έχουν μαζί αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Καμία αναφορά στο Παλάτι, καμία σπόντα, καμία κακή σκέψη για τη βασίλισσα που το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει δυσκολίες με την υγεία της.

Η Meghan φρόντισε να ρίξει τους τόνους, να είναι διασκεδαστική και να κάνει αποκαλύψεις για τη ζωή με δύο παιδιά, χωρίς όμως να μας δείξει ούτε μία πόζα της Lilibet.

Τα σχέδια για τις γιορτές:

Λύνοντας τους γρίφους που επικρατούσαν για το ταξίδι στο Λονδίνο για τη γιορτή των Ευχαριστιών και τα Χριστούγεννα, η Meghan αποκάλυψε πως θα περάσει τουλάχιστον το πρώτο κομμάτι των γιορτών.

Μιλώντας για τη γιορτή των ευχαριστιών, η Markle τόνισε:
«Λατρεύω να μαγειρεύω. Θα μείνουμε σπίτι και θα χαλαρώσουμε. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που περνάμε τη γιορτή αυτή στην Καλιφόρνια οπότε θα είναι ωραία».

meghan markle elln show 16

Harry και Meghan απέρριψαν την πρόταση της βασίλισσας για τα Χριστούγεννα

Η αγάπη για τον χορό

Ένα από τα στοιχεία του χαρακτήρα της 40χρονης δούκισσας του Sussex που δεν γνωρίζαμε είναι η αγάπη της για τον χορό. Η ίδια είχε ζητήσει από τον πρίγκιπα να κάνουν κάποιες απίθανες χορογραφίες αλλά εκείνος της εξήγησε πως δεν μπορούν να κινηθούν έτσι.
Η Ellen αποκάλυψε πάντως πως η Meghan είναι πολύ καλή χορεύτρια με την ίδια να παραδέχεται πως αγαπά τον χορό, ακριβώς όπως και ο γιος της Archie.

Για τον Archie ως μεγάλο αδερφό:

Η Meghan φρόντισε να μας δείξει τον Archie, τον οποίο είδαμε να ταΐζει τις κοτούλες του. Η μαμά του εξήγησε πως ο Archie λατρεύει να είναι μεγάλος αδερφός:


https://www.instagram.com/p/CWdM-rHspcr


«Μας έλεγαν πως όταν έχεις ένα παιδί είναι σαν χόμπι αλλά τα δύο είναι όλη η δουλειά του γονιού. Ξαφνικά καταλάβαμε πως με το δεύτερο παιδί, κανείς δεν σου λέει πως θα εγκλιματιστεί το μεγαλύτερο. Είναι εκεί που ο μεγαλύτερος καταλαβαίνει πως έτσι θα είναι η ζωή κι αυτό είναι διασκεδαστικό».



Για το πόσο καλά περνάει ο Harry στην Καλιφόρνια:

Έχοντας συμπληρώσει δύο χρόνια μακριά από το Λονδίνο, με πρώτο σταθμό τον Καναδά κι έπειτα την Καλιφόρνια, η Meghan αποκάλυψε πως ο σύζυγός της λατρεύει τη ζωή στο νέο τους σπίτι και τόνισε:

«Μετακομίσαμε στη διάρκεια του Lockdown, όταν όλα ήταν κλειστά και είχαμε χρόνο να είμαστε στο σπίτι και να φτιάξουμε το σπίτι μας, αλλά νομίζω πως ο τρόπος ζωής και ο καιρός είναι πολύ καλός, είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Στο ενδιάμεσο της κουβέντας της Markle με την Ellen είδαμε και τη φάρσα στην οποία πήρε μέρος η Meghan εκτελώντας οδηγίες της Ellen και χαρίζοντάς μας άπειρο γέλιο.

Τι άλλο αποκάλυψε η Meghan:



Το μυστικό ραντεβού με τον Harry:

Η Μαρκλ αποκάλυψε πως το 2016, εκείνη, ο πρίγκιπας Harry μαζί με την πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της Jack Brooksbank πήγαν σε ένα party με θέμα την αποκάλυψη και φορούσαν κοστούμια μιας και ήταν Halloween και αυτή ήταν η πιο διασκεδαστική βραδιά, προτού συστηθεί και επίσημα ως αρραβωνιαστικιά του Harry.

Το φετινό Halloween:

Η Meghan τόνισε πως ήθελε να διασκεδάσουν τα παιδιά αλλά αυτά δεν λάτρεψαν τελικά τη γιορτή:
«Ο Archie φόρεσε μια στολή δεινόσαυρου για πέντε λεπτά, ίσως ούτε πέντε λεπτά και η Lili ντύθηκε ασβός, όπως η Flower στο Bambi».

Η Lili

Η Μέγκαν δεν μας έδειξε τη Lili αλλά αποκάλυψε πως ενώ κοιμάται καλά, αυτή είναι η περίοδος που βγαίνουν τα δόντια της και που η ίδια παραμένει ξύπνια όλο το βράδυ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η Meghan Markle απάντησε στους δημοσιογράφους για τον Harry: «Με κάνει περήφανη κάθε μέρα»

Lilibet Diana: Αν ανυπομονείς για την πρώτη φωτογραφία της κόρης των Sussexes έχουμε καλά νέα!

Ο πρώην σύζυγος της Meghan Markle απέκτησε δεύτερο παιδί: Το royal όνομα που έδωσε στην κόρη του